خدانکنه خو مهربونم دورت بگردم من ب قول داداشم زغال قلیونتم میسووزم تا بسازمتتتت😂😂🤌
ای جانم 😂😂❤❤❤🌷
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
وای ولم کن هیییچ سالی تو عمرم شب یلدا نداشتم چندسال بخواطر کرونا هی نرید جایی نرید جایی از امسال به بعدم به خواطر اوضاع
بابا ولمون کنید چرا من انقد بدشانسم تو زندگیم نه عیدی نه شب یلدایی نه زندگی ای نه زهره ماری اومدم برم دانشگاه کرونا سگی اومد اومدم عروسی کردم اومیکرون اومد اومدم باردارم شدم اوضاع اینه بسسسسه
والا ک شب یلدا با شبا دیگ هیچ فرقی نداره برنامه خاص ک جا خود داره :/
خیلی فرق داره😐😐😐😐😐یه دقیقه بلند تره میفهمی بلند تر😂😂
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)