2777
2789

گواهینامه گرفتم.ورزش هم قراره برم 

چیا یاد بگیرم این مدت با چه کار کنم؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقویت مغزیادگیری مهارتتقویت درسای تخصصی از پایه

مهارت چی؟ مدرک ICDL دارم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

فنی حرفه ای یه دوره بگذرون

به نطرت چه دوره ای به دردم میخوره؟ 

خیاطی و گلدوزی اینا نمیخوام چون گلدوزی بلدم خیاطی هم شرایطشو ندارم 

مدرک ICDL هم دارم 

مشاور شو

😂😂نان حلال 

دلم میخواد واقعا 

الان دارم به چند نفر از همکلاسی های دبیرستانم و دوستام و حتی غریبه مشاوره میدم رایگان اما نمیدونم تو چه بستری بتونم ازش پول در بیارم 

😂😂نان حلال دلم میخواد واقعا الان دارم به چند نفر از همکلاسی های دبیرستانم و دوستام و حتی غریبه مشا ...

منم پزشگی میخونم از اول واردش نشدم الان حوصلشو ندارم تو از الان برو یه پولی دستت بیاد

به اینا پیام بده سیب ترش جذب مشاور تل سرچ کنی میاد بعد جذب مشاور گاماس، الو رتبه، دلتا

اینا رو دونه دونه پیام بده ببین کدوم استخدام میکنن الان

به نطرت چه دوره ای به دردم میخوره؟ خیاطی و گلدوزی اینا نمیخوام چون گلدوزی بلدم خیاطی هم شرایطشو ندار ...

والا باید بری ببینی چی داره

اگه هم دوره های دستیار دندونپزشکی، دوره های داروخانه دیدی میتونی بری

کلاسای هلال احمرم مثلا تزریقات و کمک اولیه هست

چند وقت طول کشید گواهی نامه گزفتنت

12 جلسه عملی 8 جلسه تئوری 

بعدشم آزمون‌ میدی تموم 

زیر 2ماه

والا باید بری ببینی چی دارهاگه هم دوره های دستیار دندونپزشکی، دوره های داروخانه دیدی میتونی بریکلاسا ...

خودم رشتم پزشکیه فک کنم اون دوره های کمک اولیه و اینا خیلی به دردم بخوره بعدا دمتتتتت گرممممممم مرسییییی پس میرم دوره های هلال احمر 

اع فکر میکردم بیشتر طول بکشهممنون عزیزم

قربونت عزیرممم