2777
2789
عنوان

اقدام

360 بازدید | 34 پست

سلام 

خانوم گلیا من حدود ۸ ماهه اقدامم نشده یبار بارداری شیمیایی هم داشتم ک دکتر گفت استراحت نمی‌خواد اقدام داشته باش. دو دوره اس ک سیکلم از ۲۸ روز ب ۳۷ روز تغییر کرده.امروز ۲۸ سیکلمه ولی از ۱۸ سیکل سینه م سنگین شده بود و الان دوروزه نوکش وقتی دستم میخوره درد میگیره و درد پریودی دارم زیردلمم هراز گاهی تیر می‌کشه پامم یکم ضعف داره با اینکه ویتامین دی میخورم. .اینا می‌تونه علائم بارداری باشه یا دارم پریود میشم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه درد خودش علایم بارداریه

اگه بی بی چک داری امتحان کن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

کلا به علائم خیلی دقت نکن گاهی اوقات تلقین هم هست ، بی بی بزن 

من پنجشنبه باید پریود بشم یکساله اقدامم ولی یکم زیر دلم درد میکنه مخصوصا تخمدان ها حالا نمیدونم علائم پریودیه یا تلقین میکنم

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
از موعدت گذشته ؟

امروز ۲۸ سیکلمه اما بجز دوماه قبل  ک ۳۷ روزه بود دوره م.همیشه ۲۸ روزه بوده ‌‌‌‌‌‌‌‌واس همین نمی‌دونم الان باید بی بی بزنم موعدمه یا ن 

کلا به علائم خیلی دقت نکن گاهی اوقات تلقین هم هست ، بی بی بزن  من پنجشنبه باید پریود بشم یکسال ...

وقتی  زیر دل تیر می‌کشه یا نوک سینه درد می‌کنه واقعا چجوری میشه تلقین باشه آخه 😓

سینه درد خودش علایم بارداریه اگه بی بی چک داری امتحان کن

سینه در د آخه علائم پریودی هم هست.من شنیدم نوکش اگ درد بگیره  علائم بارداریه ولی من وقتی دستم میخوره درد میگیره حالت عادی درد نمیکنه 

اقا منم توو جمعتون راه بدین،دارم لک میبینم نمیدونم دارم پری میشم😭😭😭منم شش ماهه اقدامم،فقط پاهام ضعف میره و تکرر ادرار،هیچی دیگه ندارم،هر وقت قرص میخورم هیچ علایمی ندارم ولی قبلا که بدون دارو اقدام میکردم همه علایم بارداری رو داشتم ولی پری میشدم در کمال بهت 

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
اقا منم توو جمعتون راه بدین،دارم لک میبینم نمیدونم دارم پری میشم😭😭😭منم شش ماهه اقدامم،فقط پاهام ض ...

تکرر ادرار منم دارم..ولی عفونت ادراری داشتم از همونموقع شروع شد .

تکرر ادرار منم دارم..ولی عفونت ادراری داشتم از همونموقع شروع شد .

امیدوارم باردار باشی امروز برا همه دعا کردم اخه داره بارون میاد،راستی من تخمدونامم درد میکنه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️