خانوم گلیا من حدود ۸ ماهه اقدامم نشده یبار بارداری شیمیایی هم داشتم ک دکتر گفت استراحت نمیخواد اقدام داشته باش. دو دوره اس ک سیکلم از ۲۸ روز ب ۳۷ روز تغییر کرده.امروز ۲۸ سیکلمه ولی از ۱۸ سیکل سینه م سنگین شده بود و الان دوروزه نوکش وقتی دستم میخوره درد میگیره و درد پریودی دارم زیردلمم هراز گاهی تیر میکشه پامم یکم ضعف داره با اینکه ویتامین دی میخورم. .اینا میتونه علائم بارداری باشه یا دارم پریود میشم..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
اقا منم توو جمعتون راه بدین،دارم لک میبینم نمیدونم دارم پری میشم😭😭😭منم شش ماهه اقدامم،فقط پاهام ضعف میره و تکرر ادرار،هیچی دیگه ندارم،هر وقت قرص میخورم هیچ علایمی ندارم ولی قبلا که بدون دارو اقدام میکردم همه علایم بارداری رو داشتم ولی پری میشدم در کمال بهت
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️
تکرر ادرار منم دارم..ولی عفونت ادراری داشتم از همونموقع شروع شد .
امیدوارم باردار باشی امروز برا همه دعا کردم اخه داره بارون میاد،راستی من تخمدونامم درد میکنه
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️