2777
2789
عنوان

عصابم😭

192 بازدید | 30 پست

امتحان فیزیکمو بدجور گند زدما یعنی ۱۰ میشم بخدا شاید ۱۰ هم نشم

ترمو خوب بگیرم اینو خوب میده؟😭😭خودش گفت خوب بگیرین خوب میدم مستمر رو بهتون نمیخوام حق کسی ضایع شه ولی خب چیکار کنم😭😭😭💔

ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره اکثر معلما همینکارو میکنن دبیرای ما میگفتن امتحان ترم از۱۸به بالا بشید اینو بهتون ۲۰میدیم

اصلا حالم خیلییی بده😭😭😭💔

یاد این دغدغه هام میفتم خندم میگیره 😅 مستمر مهم نیست زیاد اذیت نکن خودتو 

همه مستمرام ۲۰ عه فقط فیزیک 😭😭💔یعنی اگه ترم خوب باشه کارنامم خوب میشه با ترمم؟😭😭بخدا با این وضع فیزیک و کارنامه  خونه داریم نمیارم چه برسه به پزشکی😭

اصلا حالم خیلییی بده😭😭😭💔

بی خیال بابااا

این نمره ها اصلا مهم نیستن

یه متنی بود میگفت واسه چیزی که تا پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور ؛

غبارِ غم برود؛حال،خوش شود ..! "حافظ"
بی خیال بابااا این نمره ها اصلا مهم نیستن یه متنی بود میگفت واسه چیزی که تا پنج سال دیگه ارزشی ندا ...

هرچی فکر میکنم ارزش دارههه اخه..چون کنکور و معدل و پزشکی بهم مربوطه 🥲💔

بعدم به جا اینکه حرص بخوری

اون قسمتایی که مشکل داشتیو کم کم برطرف کن تا امتحان ترم

تا اونو عالی بدی

با دبیرتم صحبت کن که نتونستی اینو خوب بدی و جبران میکنی و اونم همون نمره رو بذاره

غبارِ غم برود؛حال،خوش شود ..! "حافظ"
بعدم به جا اینکه حرص بخوری اون قسمتایی که مشکل داشتیو کم کم برطرف کن تا امتحان ترم تا اونو عالی بد ...

خود دبیرم گفت ترمو خوب شی خوب میزارم،اصلا نمیتونم اولین بارمع کم میشم🥺وای تف تو مستمر