2777
2789
عنوان

یه تازه عروس تنها :)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 58 پست
خیلی سخته تنهایی منم خیلی وقتا تنهام فقط خودم و با تلویزیون سرگرم میکنم

اخه از تلوزیون سر درنمیارممم خیلی پیچ در پیچه اصلا نمیتونم باهاش کارکنم مارکش آیواس نمیدونم اصلا چه کوفتیه فقط و فقط باگوشیمم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا ک تو ازین شرایط و از اخلاق شوهرت آگاه بودی و قبولش کردی

دوما برو دنبال تحصیل یه کاری خودتو مشغول کن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ای وای شوهر بد دل خیلی بده ولی هر چقدرم بد باشه بازم ته دلش وجدان که داره بشین باش حرف بزن بگو تازه عروسم ببرم بیرون احساسشو دستت بگیر

برای هم ارامش باشیم...همه خسته ایم....
وا مگه اسیر آورده ،دوران عقد با اخلاقش آشنا نبودی ،خودش میره ولی به تو اجازه نمیده بری بیرون 

بیرون حالا هیچچچچ بیرون نمیخام حداقل میزاشت با دوستم چت کنم تلفنی حرف بزنم اونم میگه نه

ارهمنو میاورد پرت میکرد خونه مامان ایناش خودش میرفت تا شب شبم میومد میگفت شب بخیرمثل الان

چرا تن به ازدواج دادی خب...کاش تو همون عقد اول باهاش به تفاهم میرسیدی بعد عروسی میگرفتی

بیرون حالا هیچچچچ بیرون نمیخام حداقل میزاشت با دوستم چت کنم تلفنی حرف بزنم اونم میگه نه

بهت گفتم زیاد بهش چشب بگی  روش زیاد میشه الان که تازه است میخوای تا آخر عمر زندگی کنی اینکه نشد زندگی .

به هر حال تواهر خودت مقصر بودی مشکل ما دخترا اینه که خوشبختی رو در ازدواج میبینیم غافل از اینکه ازدواج یه هندونه در بسته س شاید خوب دراد شاید بد 

برای هم ارامش باشیم...همه خسته ایم....
چرا تن به ازدواج دادی خب...کاش تو همون عقد اول باهاش به تفاهم میرسیدی بعد عروسی میگرفتی

مجردیا باهم🖇بودیم ولی کم کم بعدازدواج اخلاقش اومد بالا مجردیا میگفت خوشبخترینت میکنم میگفت هروز میبرمت اینوراونور نمیزارم اب تودلت تکون بخورع کو خب😭

اخه از تلوزیون سر درنمیارممم خیلی پیچ در پیچه اصلا نمیتونم باهاش کارکنم مارکش آیواس نمیدونم اصلا چه ...

شوهر منم نمیزاره تنهایی برم بیرون  توساختمونمون همه میرن میان من با حسرت به اونا نگاه میکنم درکت می کنم عزیزم

چجوری میتونس صبر کنی تو این اسارت؟قوی باش از حقت دفاع کن از حقت نگذر الان چیزی ک اکثریت دارن فضای مجازیه 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم