2777
2789
عنوان

یه تازه عروس تنها :)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 58 پست
بهت گفتم زیاد بهش چشب بگی  روش زیاد میشه الان که تازه است میخوای تا آخر عمر زندگی کنی اینکه نشد ...

😔بااین حال باز خواهرم همش میگه عب نداره توباهاش بساز عب نداره عب نداره همش منومقصرمیبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای شوهر بد دل خیلی بده ولی هر چقدرم بد باشه بازم ته دلش وجدان که داره بشین باش حرف بزن بگو تازه ...

تاحالا تواین ۱ سال و نیم ک باهم عقدیم روم نشده تاحالا بگم منو ببر بیرون همش منتظرم ک اون بگه من احساس میکنم روم نمیشه یاغرورم میشکنه اینجورما😭

حالا بیرون همچینم گل و بلبل نیست خیلیا از خانوما خونه ن به خودشون و زندگیا خونه زندگی میرسن بنظرم اگه سعی کنی اجازه شو بگیری که فضای مجازی داشته باشی میتونی با اموزش های اشپزی و خانداری کلی خودتو سرگرم کنی.

برای هم ارامش باشیم...همه خسته ایم....
تاحالا تواین ۱ سال و نیم ک باهم عقدیم روم نشده تاحالا بگم منو ببر بیرون همش منتظرم ک اون بگه من احسا ...

نه اصنم غرورت نمیشکنه تو خودتو اماده کن لباس بپوش از در که اومد بگو اماده م ببرم فلان جا دیگه طرف باید خیلی سنگدل باشه که بهت بگه ن نمیبرمت 

برای هم ارامش باشیم...همه خسته ایم....
تاحالا تواین ۱ سال و نیم ک باهم عقدیم روم نشده تاحالا بگم منو ببر بیرون همش منتظرم ک اون بگه من احسا ...

عزیزم در خواست دوستیمو قبول کن منم همچین شرایط داشتم ولی الان یه ذره درست شده با هم درد ودل کنیم

عزیزم فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی ناراحت نباش که دوست و رفیقی نداری ، تجربه ی من بارها بهم ثابت کرده دوست هرچند قدیمی و مورد اعتماد هم که باشه زهرشو بهت میزنه ، جلوی همسرت وایسا تو که عروسک نیستی، بنا به علایقت یه کلاس اموزشی یا هنری یا ورزشی ثبت نام کن برو خرید حتی شده یه چیز کوچیک بخری بشین باهاش منطقی صحبت کن مشکلاتتو بگو اگر اینجوری ادامه بدی اون واسش عادت میشه و به کاراش ادامه میده، خودت به خانوادت زنگ بزن برو خونشون نزار ازت دور بشن که واقعا ضرر میکنی

نه اصنم غرورت نمیشکنه تو خودتو اماده کن لباس بپوش از در که اومد بگو اماده م ببرم فلان جا دیگه طرف با ...

خجالت میکشم 🥺اصلا خوشم نمیاد بهش بگم منوببر بیرون همش دلم میخاداون بهم بگههه