2777
2789
عنوان

میگم چرا مراسم خاکسپاری ایرانیا

1115 بازدید | 43 پست

ما ایرانیا میزنیم خودمون جروا جر میکنیم غش میکنیم از حال میریم و دیگه بقیش خودتون میدونید 

ولی من هر چی فیلم خارجی دیدم اینا قشنگ ایستادن ن گریه ای ن چیزی 

اخه چجور ممکنه 

روحیه ما حساسه اونا قوی هستن 

یا اصلا تو فیلم اینجور نشون میدن 

تیکر تولد ۲سالگی دخترم

چون اونا با هم رابطه ای ندارن

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو واقعیت هم همینجوریه 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

برام سوال بود بعد سرچ کردم فهمیدم رسمشونه اون مدل عزاداری کردن داد و بیداد و فلان بی احترامی به مردست چون میگن داره خدارو ملاقات میکنه برای همون لباس قشنگ میپوشنن به مرده و آرایشش میکنن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
چون اونا با هم رابطه ای ندارن

مثلا توی فیلما 

چون من زیاد فیلم میبینم میگم البته 

حتی خواهر برادرشون فوت میکنه ریلکس میان خاکسپاری 

شاید چهارتا دونه اشک بی صدا 

واسم سوال شد تو واقعیتم همینه 

تیکر تولد ۲سالگی دخترم

ما خودمونم ب خودمون پرو بال میدیم شاخ و برگشو زبادتر میکنیم،اونا به خاکسپاری بعدم بضیاااااا فقط بعدش میرن خونه یارو شراب و ساندویچ و قهوه.....تمام.ما چی شب قبل خاکسپاری خونه ی یارو،روز ،بعدش رستوران،بازم خونه ش،سوم،هفتم چهلم عههههههه

اونا غیر عادی هستند من با زدن خود موافق نیستم ولی داد و جیغ کاملا طبیعیه 

زدنم طبیعیه آدم اون لحظه اصلا حالیش نیست چی میکنه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
برام سوال بود بعد سرچ کردم فهمیدم رسمشونه اون مدل عزاداری کردن داد و بیداد و فلان بی احترامی به مردس ...

یه چیز قشنگ دارن

عجله ندارن دفن کنن

اینجا هر کی میمیره سریع دفن میکنن خانواده فرصت خداحافظی پیدا نمیکنه

اخرین چهره متوفی رو توی اوپن کاسکت اروم و زیبا جلوه میدن که خاطره خوبی باشه 

بیکاز حق با شماست
مثلا توی فیلما  چون من زیاد فیلم میبینم میگم البته  حتی خواهر برادرشون فوت میکنه ریلکس م ...

منم تو فیلما دیدم😀

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

با خودزنی و داد و هوار مخالفم 

و معتقدم البته استثنا هم وجود داره اما بیشتر اونایی که بدی در حق مرحوم کردن و عذاب وجدان دارن خودزنی میکنن و جیغ و داد 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
برام سوال بود بعد سرچ کردم فهمیدم رسمشونه اون مدل عزاداری کردن داد و بیداد و فلان بی احترامی به مردس ...

چ رسم قشنگی 

شهر ما هم میگن نباید این کارا کنید میت میبینه میفهمه ناراحت میشه 

ولی اخه کی دلش تاب میاره گریه نکنه..حالا خودزنی و داد و هوار ک‌ن موافق نیسم 

تیکر تولد ۲سالگی دخترم
ما خودمونم ب خودمون پرو بال میدیم شاخ و برگشو زبادتر میکنیم،اونا به خاکسپاری بعدم بضیاااااا فقط بعدش ...

ما رسم عید اولم داریم😂😂

هزینه مردن از عروسی بیشتر درمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40