2777
2789
دکتر سونو میگفت دور کلیش براق یعنی انگار بافتش فرق میکنه میگه شاید پلی کیستیک باشه 

اره تو سونوتم همین نوشته که کلیه ها نرمال نیس 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
انشالله چیزی نیست اگ تهرانی برو دکتر صدری اگ چیزی باشه بهت میگه

از امروز زیر ناف با کشاله رانت حتما هر روز با روغن سیاه دانه چرب کن . مخصوصا روز های پریودی . داخل نافت هم چند قطره بریز . خیلی برایه گرم شدن رحم خوبه .
چیزای نفاق هم نخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یک ماه قبل انتقال چیزای نفاق اصلا نخوردم .
خوردنی های که طبعش سرد کمتر خوردم .
آزمایش ویتامین د ۳ با اینکه عددش بالای ۳۰ بود ولی هفته ای یک دونه پرل ۵۰۰۰۰  خوردم  .
روغن سیاه دانه استفاده کردم .
بعد انتقال جوراب پوشیدم 😬 چون قدیما میگن پا به رحم ربط داره بعضی وقتا که حالت گر گرفتگی داشتم در میاوردم .
سه روز کامل استراحت بودم خیلی کم بلند میشدم .
خوردنی هم هر روز انجیر خوردم تا یبوست نگیرم .
خم و راست نشو . جارو اصلا نکش .
دو روز اول آب آنار خوردم
نشاسته هم با آب قاطی کردم چند روز اول خوردم ولی شما چون تیروئید دارید نباید بخورید .

م

من استرس زیاد داشتم به دکترم گفتم برام قرص کلردیازپوکساید ۵ روزی یکی نوشت . از روز انتقال خوردم تا روزی که بی بی چک گذاشتم بعدش دیگه نخوردم چون رو جنین تاثیر داره