2777
2789
به خانوادم گفتم همون موقع مامانم که گفت دروغ گفته😐😂 گفت میخواسته تو اگه کاری کردی اعتراف کنی😐😑ول ...

نمیدونم چی بهت بگم دختر .....همسن منی تحصیلام که داری مادر یه بچه م هستی ....چرا اینکارو کردی آخه ؟اشتباه پشت اشتباه .....آبروی شوهرتو بردی جلوی خونواده ت الان اونام دیدشون عوض شده نسبت به شوهرت ....

نمیدونم چی بهت بگم دختر .....همسن منی تحصیلام که داری مادر یه بچه م هستی ....چرا اینکارو کردی آخه ؟ا ...

اون موقع که فهمیدم بچه نداشتم

من همه چی رو میگم خانوادم آدم های منطقی هستن

مامانم که هنوزم باور نمیکنه😑 بابامم حس نمیکنم دیدش عوض شده باشه

I will always love you❤️💖💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسیولی واقعا حالم خراب میشه میبینم انقد س... بدون ازدواج عادی شدهانگار مردا قدر هم میدوننیه مشت پسر ...

با تمام پستات موافقم بودم

حق بود حققققققققق

چارچوب داشتن ربطی به مذهبی بودن نداره شما انسان اصیلی هستین و از یک انسان اصیل غیر از اینم توقع نمیره

ادمای مذهبیم ممکنه صیغه کنن که از نظر شخص من اصلا اصلاااا قابل هضم نیست 😑

ادمای با اخلاق این موضوعو منزجر کننده میبینن روابط قبل از ازدواج فاجعس متاسفانه داره عادی سازی میشه خیلی بابت این موضوع ناراحتم

ادمای عمیق دارن کم و کمتر میشن و سطحیا روز به روز بیشتر

دمت گرم واقعا

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

اون موقع که فهمیدم بچه نداشتممن همه چی رو میگم خانوادم آدم های منطقی هستنمامانم که هنوزم باور نمیکنه ...

آخه فدات شم منطق مطرح نیست ...نباید مسائل خصوصی زندگیتو بگی حتی خونواده که عزیزترین کستن

آخه فدات شم منطق مطرح نیست ...نباید مسائل خصوصی زندگیتو بگی حتی خونواده که عزیزترین کستن

من اون موقع حتی تو نی نی سایت هم نبودم اگه میخواستم تنهایی این غصه رو بخورم نابود میشدم

نیاز به کمک داشتم

به هیچکس هم اندازه ی پدر و مادرم اعتماد نداشتم

من اون موقع حتی تو نی نی سایت هم نبودم اگه میخواستم تنهایی این غصه رو بخورم نابود میشدمنیاز به کمک د ...

به مشاور خونواده مراجعه میکردی هم سیف بود همراهنماییت می کرد ....الان نی نی سایتم که می بینی از هر طیف و قشر آدمی هست که نظراشون آدم میخونه هنگ میکنه ...بشین زندگیتو بکن با خیال راحت ....الان بخوام پرونده های خانواده ای که دارم برات تعریف کنم و مشکلاتشونو بگم عقل از سرت می پره ....بخاطر یه قضیه که مال گذشته بوده هم داری خودتو داغون می کنی هم زندگیتو پاشیده می کنی .......

به مشاور خونواده مراجعه میکردی هم سیف بود همراهنماییت می کرد ....الان نی نی سایتم که می بینی از هر ط ...

والا اون موقع نتونستم به مشاور مراجعه کنم

و خب خدا رو شکر شانس آوردم که پدر و مادرم اون طوری نیستن که نظرشون با همچین حرفی بخواد عوض بشه

حتی گاهی من شکاک بازی درآوردم گفتن شوهرت اهل این حرفا نیست با وجود اطلاع از این مسئله

اصلا شاید به خاطر شناختم باهاشون مشورت کردم

ولی بازم حرفتون رو قبول دارم اگه میتونستم به مشاور مراجعه کنم قطعا بهتر بود

به مشاور خونواده مراجعه میکردی هم سیف بود همراهنماییت می کرد ....الان نی نی سایتم که می بینی از هر ط ...

الان یه نفر تو تاپیک من گفته «طلاق»

همین الان خودش تاپیک زده شوهرم خیانت کاره پس یعنی داره باهاش زندگی میکنه😐

این است نی نی سایت

🚶🏼♀️اره هم ظاهری خوبه همسرم هم وضع مالی خوبی داشته زیاد بهش پا میدادن

این ایموجی جدید معنیش چیه

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

عزیزم شما هنوز یاد نگرفتی به عقاید و سبک زندگی متفاوت از خودت احترام بزاری ....تو دنیای خودت غرقی . ...

بچه اش یک دهم سیاست مادرش رو داشته باشه بختش سفیده

همین اینا خوب عرضه دارن که این طور مخ پسر می زنن و می کشونن دنبال خودشون

اینو من یادمه خودش تعریف کرده بود که اصلن خودش پسره رو میخواستتش

بعد انقد موس موس می کنه که پسره میاد سمتش

بهش هم نمی داده تا پسره بدبخت مجبور شه عقدش کنه ۳ سالم تو رابطه بوده

شوهرشم تنها پسر یه ننه بابای پولداره

به پشتوانه اون رفته ارشد خونده

اینا رو نمیگه ها میگه شوهرم معمولیه شرایطش که چشم نخوره

حالا من الاغ یکیو دوست داشتم دقیقا چون امّل بازی درآوردم پسره مث آشغال پرتم کرد اون ور.ما نازمون خریدار نداشت.مردم یا خوش شانسن یا خوب زبون می ریزن و بلدن.کاش منم عرضه داشتم که زن یکی نشم که ننه خاک بر سرش اومد به شوهرم گفت الهی بچت دنیا نیاد و دنیا هم نیومد تهش!

بچه من سقط شد.

کاش منم عرضه داشتم یا حداقل امل نبودم

والا اون موقع نتونستم به مشاور مراجعه کنمو خب خدا رو شکر شانس آوردم که پدر و مادرم اون طوری نیستن که ...

عزیزدلم مواظب زندگیت باش شوهرتم مثه قبل دوس داشته باش ... اون بیچاره م یه اشتباهی در گذشته کرده خودشم پشیمونه هی شماتت و ملامتش نکن خدارو خوش نمیاد ...مهم الان که به زندگیش وفاداره داره برای رفاه تو و دخترتون تلاش می کنه ...از خدا بخواه این افکار منفی رو ازت دور کنه ...ان شاءالله در کنارهم پایدار و سلامت باشید الانم توکل به خدا کن برو بگیر با خیال راحت بخواب