2777
2789
عنوان

شوهر شما هم عصبی میشه

590 بازدید | 47 پست

نامزدیم روحرفام زیادی واکنش نشون میده اگه بحث کنیم میترسم از سرده شدن رابطمون حرفام منطقی هستن ها ولی درحد چی واکنش میده بگم که ۷یا ۸میلیونی وسیله خورد کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام این داره از همین الان گربه کشی میکنه دم حجله،کوتاه بیایی باختی،میخواد مثل موم بگیردت تو مشتش،تورو خدا وا نده،اون قهر کردتوهم قهر کن،زد شکست بزن بشکن،به درک،داد زد داد بزن،مگه میخواد برده ببره

با مرد بی منطق و عصبی هر چی منطقی و آروم حرف بزنی بدتره چون تبدیل میشی به بوکس عصبی ایشون

چون تا از جایی پر باشه میاد و عصبی میاد و با دعوا با شما خودش رو تخلیه میکنه

پس بهتره بر عکس هوچیگری کنید تا حس امنیت نکنه یکی بگه دوتا بشنوع تا بگه هر ما از کرگی دم نداشت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آفرین،از الان کوتاه بیاد دیگه جم نمیشه

جم نمیشه هیچ میگه برم خونه با اولین بحث خودم رو تخلیه روحی کنم و میگه و داد و هوار و پرت کردن

ولی ببینه اون طرف بدترع میکشه کنار حوصله اش نمیگیره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سلام این داره از همین الان گربه کشی میکنه دم حجله،کوتاه بیایی باختی،میخواد مثل موم بگیردت تو مشتش،تو ...

نمیتونم حرف بزنم تهش زودی مریض میشه نمیدونم قرص اعصاب میخوره تا مریض بشه میگن تقصیرته تو برف میشینه مریض بشه یا با موهای خیس زیر بارون تا بگه بخاطرتو بود