2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تا هفته های اخر خوب میشه یا بعد بدنیا اومدن

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

عزیزم با دکتر مشورت کن بیشتر مشکلات کلیه جنین توی بارداری درست میشه نگران نباش

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
میگن تا هفته های اخر خوب میشه یا بعد بدنیا اومدن

دکتر سونو که گفت مشکل جنینت با آمینوسنتز هم معلوم نمیشه باید نمونه از بند ناف جنین بگیرن بفرستن اروپا 

و احتمال سقط هم داره

من دخترمو تو هفته های پایانی گفتن تو کلیش مایع هست بعد تولد پیگیر شدیم تا بزرگترم شد عکس رنگی هم بر ...

خدارو شکر 

دکتر یکبار میگه مشکلی نیست یکبار میگه اگه اون مشکلی که فکر میکنم باشه بچه ت دیالیزی میشه 😭

موندم چیکار کنم .میخوام سونو آنونالی یکبار دیگه یک جای دیگه تکرار کنم

خدارو شکر  دکتر یکبار میگه مشکلی نیست یکبار میگه اگه اون مشکلی که فکر میکنم باشه بچه ت دیالیزی ...

انشالله چیزی نیست

اگ تهرانی برو دکتر صدری اگ چیزی باشه بهت میگه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
دکتر سونو که گفت مشکل جنینت با آمینوسنتز هم معلوم نمیشه باید نمونه از بند ناف جنین بگیرن بفرستن اروپ ...

امینوسنتز دو سه هفته ای جوابش میاد ولی قبلش حتما به دکترمتخصص خودت رجوع کن 

من اینجا خیلیا رو دیدم کلیه بچشون کیست و تورم داشت توماهای اخر رفع شده. یه سونوگراف معتبر دیگه پیدا کن

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
امینوسنتز دو سه هفته ای جوابش میاد ولی قبلش حتما به دکترمتخصص خودت رجوع کن  من اینجا خیلیا رو ...

چون مشکل ژنتیکی میگن با آمینو سنتز معلوم نمیشه باید از بند ناف خون لگیرن اونم ۶ هفته بعدش جوابش میاد و احتمال سقطش بیشتر . 

امینوسنتز دو سه هفته ای جوابش میاد ولی قبلش حتما به دکترمتخصص خودت رجوع کن  من اینجا خیلیا رو ...

دکتر سونو میگفت دور کلیش براق یعنی انگار بافتش فرق میکنه میگه شاید پلی کیستیک باشه