2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی کم حرفه و مامانم . . . .

390 بازدید | 11 پست

از این قضیه خیلی ناراحته . میگه چرا شوهرت میاد اینجا با من (مامانم) حرف نمی زنه . البته باید بگم شوهرم خیلی کم حرفه و با همه اینجوریه . حتی خواهر و برادش. خونشون که میریم فقط سلام و خداحافظ . خودش می گه تو محل کارش هم همینجوریه و کلا مدلش اینجوریه و میگه من از بچگی همینجوری بودم و مدلم همینه. بگین حق با شوهرمه یا مامانم و من باید چکار کنم؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینجوره

💜                                                                                                                                                                                                                                           
شوهر منم اینجوره

مشکلی ندارین با این قضیه؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
دقیقا مث شوهر من دیگه اینجور ادما مدلشون اینه دست خودشون نیست

اوایل خیلی بد بود همش سر این موضوع دعوا میشد خب من پر انرژی بودم بچم نداشتم واقعا میخواستم باهاش حرف بزنم اونم در حد چن کلمه ی چی میگفت دیگ لال میشد🤣ولی الان دیگ عادت کردم میدونم که مدلش دست خودش نیست

خیلی خیلی زیاد ، اول اینکه من تو خونه افسرده شدم همیشه سکوته من یه خانواده پرجمعیت دارم همیشه حرف و سر و صدا تو خونه بود ،حالا خونه خودم برام زندون شده دلم میخواد حرف بزنم چیزی تعریف کنم مثلا می‌خوام سر حرف باز کنم میگم سرکار چه خبررر میگه هیچ ،میگم بیرون چه خبر بود هیچ ،و سکوت ...

و خانواده و فامیل هم خیلی مسخره میکنن میگن با دیوار حرف می‌زنیم یا طعنه های دیگه ولی چکار کنم 🤷

💜