2777
2789
عنوان

#نه_به_حس_ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 49 پست
عزیزم رمال که نیستم شغلت و بگم که،ولی حسم میگه خانه داری و اره شاغل میشی ولی یکم زمان بره

ميشه بگی من کی ازدواج میکنم با دوست پسرم😮‍💨

۳ ساله باهمیم سرباز بود الان اومده تموم کرده ولی معلوم نیست کی بیاد

کارِ شمااَم به ما میوفته طوری نیس!🙃❤️‍🩹
عزیزم‌حسششم فقط در مورد خودت و نزدیکانت که رابطه عاطفی دارید چیزیبه دلت میفته الهام میشه.این تعریف س ...

ببین اصلش اینه طرف به اندازه دو خط از خودش بگه و تو بر اساس حسی که ازش دریافت میکنی نظرت و بگی

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۵.                                          شروع رژیم ۱۰/۱۵.                                                         امروز ۱۲/۱۵ وزن کنونی ۷۶💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا حس ششم و با غیبگویی اشتباه میگیرن،مثلا طرف میگه مشخصات ظاهریم و بگو😐☹️یا همون شغل و رمالا میت ...

آها.ولی اون بنده خدا که گفتمت بهم گفت راستش کرک وپرخودمم ریخت ازحرفاش ولی رمال نبود ولی هم نگرفت فقط راهنمایی کردمیگفت میبینم همچین چیزی

نگفتم که رمالی گفتم حدس بزن همین 

حدس زدم دیگه

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۵.                                          شروع رژیم ۱۰/۱۵.                                                         امروز ۱۲/۱۵ وزن کنونی ۷۶💪
ببین اصلش اینه طرف به اندازه دو خط از خودش بگه و تو بر اساس حسی که ازش دریافت میکنی نظرت و بگی

من بحثی باهات نمیکنم.چون کلا با شماها نباید بحث کرد.همین که‌گفتی یعنی اصلا نمیدونی حس ششم‌چیه.اونی که داری میگی رمالیه نه حس ششم.بای

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

آها.ولی اون بنده خدا که گفتمت بهم گفت راستش کرک وپرخودمم ریخت ازحرفاش ولی رمال نبود ولی هم نگرفت فقط ...

ببین گاهی وقتا جواب طرف معلومه خودش نمیخواد قبول کنه 

من بحثی باهات نمیکنم.چون کلا با شماها نباید بحث کرد.همین که‌گفتی یعنی اصلا نمیدونی حس ششم‌چیه.اونی ک ...

اوکی به نظرت احترام میزارم 

محال ممکنه 

نه عزیزم توپی وی باهام حرف زدوگفت چیکارکنم حتی گفت بارداری درصورتیکه اصلااقدام نکرده بودم وکاملاخداخواسته بودخوددکترم باورش نمیشدباردارشدم فکرمیکردمن اشتباه میکنم 

ممنون گل .بوس به کله ت البته اگه دختری ♥️😄

اره عزیزم،مرسی😘

ببین گاهی وقتا جواب طرف معلومه خودش نمیخواد قبول کنه 

نه می‌دونی یه چیزای عجیبی می‌گفت مثلاگفت یکی میاددعامیریزه پشت درخونتون دعواتون بشه وگرنه مشکلی نداریدباشوهرت واقعاهم همینطوربودیهومیدیدم خوب بودیم یاخودم یاشوهرم الکی الکی میوفتادیم به جون هم دعوامیشدحتی مشخصات ظاهری طرف وهم گفت وگفت چیکارکنم باطل بشه 

سلام اسی شما خودت تو ی تاپیک ی سریع چیز ها گفتی همش درست بود میشه ب من بگی امروز سند واسه شوهرم قبول میکنن ک بیاد بیرون منتظر تاییدیه ایم کی تایید میشه اخه دوسال و یک ماهه اونجاست بخاطر کار اشتباه رفیقش

توروخدا ج بده من از زندگی ناامید ام دیگ کلا خواب و خوراک ندارم