نه فقط یه حسه،من خودم یکم حس ششم دارم،گاهی در مورد موضوعی که میشنوم یهو یه حسی بهم جواب میده که ۸۰ درصد درست بوده ولی امکان خطاشم هست،خدا که نشدیم دقیق و کامل بگیم
وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۵. شروع رژیم ۱۰/۱۵. امروز ۱۲/۱۵ وزن کنونی ۷۶💪
🧡🌱زرتشت این پیام آور خرد و آگاهی و انسانگرائی می گوید ( ما می ستائیم زنان این سرزمین را که هستی ما از آنهاست . ای اهورامزدا زنانی که از آن تو هستند از آئین راست بهره دارند.) منبع : وندیداد گلشنی،« حقوق زن در ایران و جهان » ایران زمین ، پوشینه۳شماره۱،مهرماه .برگ های ۳۸_۴۹.✒ برگرفته از کتاب (زن در دام ادیان ابراهیمی) اثر دکتر روشنگر🧡🌱همه ی آن چیزی را که از ما یک «انسان» میساخت، رفتارهای دخترانه نامیدیم. طوری که اگر رفتار دخترانه را از یک «انسان» بگیریم، دیگر «انسان» باقی نمی میماند! _ اشتباه هم نگفته ایم. بی دلیل نیست که مردها، پس از ترک همه رفتارهای دخترانه و پس از سالها جستجوی بزرگی و بزرگمنشی، تکیه گاه و توانمندی، آرامش و احساس، قدرت و قاطعیت، دیر یا زود می آموزند که انسانیتی را که جستجو می کنند باید در وجود یک دختر بیابند.
بعضیا حس ششم و با غیبگویی اشتباه میگیرن،مثلا طرف میگه مشخصات ظاهریم و بگو😐☹️یا همون شغل و رمالا میتونن بگن نه یه حس ششمی،حس ششم ینی یه حس در مورد اتفاق اینده
وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۵. شروع رژیم ۱۰/۱۵. امروز ۱۲/۱۵ وزن کنونی ۷۶💪
نه فقط یه حسه،من خودم یکم حس ششم دارم،گاهی در مورد موضوعی که میشنوم یهو یه حسی بهم جواب میده که ۸۰ د ...
عزیزمحسششم فقط در مورد خودت و نزدیکانت که رابطه عاطفی دارید چیزیبه دلت میفته الهام میشه.این تعریف سادشه.نه پشت گوشی و هزار پشت غریبه .اون که شما میگید حدس هست نه حس.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷