2777
2789
عنوان

#نه_به_حس_ششم

297 بازدید | 49 پست

چقدر به حس ششم اعتقاد دارید؟

اصلا حس ششم ریشه اش چیه؟

یعنی همون رمالیه و اسمش عوض شده؟

اگه با شنیدن اونچه که دلتون میخواهد امیدوار بشید و بعد اتفاق نیوفته و یا بدتر بشه، نسبت به همه چیز بدبین نمی‌شید؟

و ...

نه_به_حس_شیشمی‌ها😩# نه_به_حس_ششم#  

نه فقط یه حسه،من خودم یکم حس ششم دارم،گاهی در مورد موضوعی که میشنوم یهو یه حسی بهم جواب میده که ۸۰ درصد درست بوده ولی امکان خطاشم هست،خدا که نشدیم دقیق و کامل بگیم

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۵.                                          شروع رژیم ۱۰/۱۵.                                                         امروز ۱۲/۱۵ وزن کنونی ۷۶💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط یه حسه،من خودم یکم حس ششم دارم،گاهی در مورد موضوعی که میشنوم یهو یه حسی بهم جواب میده که ۸۰ د ...

به من بگوشغلم چیه وایاشاغل میشم یانه؟اگرحوصله داری برای رفع بیکاری بگوهستم فعلا

منطقی ترین تاپیک👏🏻👏🏻🧡

🧡🌱زرتشت این پیام آور خرد و آگاهی و انسانگرائی می گوید ( ما می ستائیم زنان این سرزمین را که هستی ما از آنهاست . ای اهورامزدا زنانی که از آن تو هستند از آئین راست بهره دارند.) منبع : وندیداد گلشنی،« حقوق زن در ایران و جهان » ایران زمین ، پوشینه۳شماره۱،مهرماه  .برگ های ۳۸_۴۹.✒ برگرفته از کتاب (زن در دام ادیان ابراهیمی) اثر دکتر روشنگر🧡🌱همه ی آن چیزی را که از ما یک «انسان» میساخت، رفتارهای دخترانه نامیدیم. طوری که اگر رفتار دخترانه را از یک «انسان» بگیریم، دیگر «انسان» باقی نمی میماند! _ اشتباه هم نگفته ایم. بی دلیل نیست که مردها، پس از ترک همه رفتارهای دخترانه و پس از سالها جستجوی بزرگی و بزرگمنشی، تکیه گاه و توانمندی، آرامش و احساس، قدرت و قاطعیت، دیر یا زود می آموزند که انسانیتی را که جستجو می کنند باید در وجود یک دختر بیابند.
به من بگوشغلم چیه وایاشاغل میشم یانه؟اگرحوصله داری برای رفع بیکاری بگوهستم فعلا

عزیزم رمال که نیستم شغلت و بگم که،ولی حسم میگه خانه داری و اره شاغل میشی ولی یکم زمان بره

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۵.                                          شروع رژیم ۱۰/۱۵.                                                         امروز ۱۲/۱۵ وزن کنونی ۷۶💪
بعضی ها عقل ندارن راحتن 

ازبی عقلی نیست یه کاربراینجابودیه بارقشنگ برام توضیح میدادحتی گفت برات دعا گفتن وچیکارکن انجام دادم بهترشدشرایط اون روزخیلی ناراحت بودم ولی نمی‌دونم چرانمیادزیادتوسایت

والاتاپیک بغلی یکی درموردکارم گفت کلااشتباه بوداگرحس ششم باشه بایدیکم درست بگه دیگه 

بعضیا حس ششم و با غیبگویی اشتباه میگیرن،مثلا طرف میگه مشخصات ظاهریم و بگو😐☹️یا همون شغل و رمالا میتونن بگن نه یه حس ششمی،حس ششم ینی یه حس در مورد اتفاق اینده

نه فقط یه حسه،من خودم یکم حس ششم دارم،گاهی در مورد موضوعی که میشنوم یهو یه حسی بهم جواب میده که ۸۰ د ...

عزیزم‌حسششم فقط در مورد خودت و نزدیکانت که رابطه عاطفی دارید چیزیبه دلت میفته الهام میشه.این تعریف سادشه.نه پشت گوشی و هزار پشت غریبه .اون که شما میگید حدس هست نه حس.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ميشه بگی من کی ازدواج میکنم با دوست پسرم😮‍💨 ۳ ساله باهمیم سرباز بود الان اومده تموم کرده ولی معلو ...

نهه عزیزم منظورم این بود حدسشون در مورد من درست در اومد.

گلم امیدوارم بهترینها نصیبت بشه❤️❤️❤️❤️

کاش بعضی خوابها واقعی بود.        بعضی از واقعیت ها خواب