2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم پسری که باهاش دوس بودم نامزد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استارتر نیستم که  آیدی پیجشو داد عکسشو دیدم😂

منظور من استارتر هست🤦🏻‍♀️🤣

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

اینکه میگن خدا بهترشو نسیبت میکنه رو نمیدونم ولی کسیکه راحت دل به دیگری بده بدون چن وقت دیگه اونهم ول میکنه مطمئنا یه سر بهتون میزنه خدا بزرگه چیزی که زیاد هستش نرو ماده هست خدا اخر عاقبتمونو بخیر کنه و ادمی نصیبمون کنه که در هر شرایطی کنارمون باشه 🙏🏼👋🏻

سلام. فکر نکن همه مردا معیارشون دختر باحیا و خانواده داره.متاسفانه الان خیلی از ارزشها بی ارزش شدن.دیدم که میگم مردا برای زن هرزه گرفتن خوشحالن و ادعای روشنفکری دارن.دوست شما هم شاید معیارش همچی دختری بوده

ببین عزیزم خودت گفتی من یه دختر سادم و اون بخاطر یه دختر که تو بدنش تتو داشت ولم کرد.خب مطمعنا شما و این آقا کلی اختلاف نظر داشتید و نوع دیدگاهتون با هم فرق داشته.و اگر با هم ازدواج میکردید دچار مشکلات زیادی میشدید.یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه.میدونم سخته و داری اذیت میشی و کاملا درکت میکنم.اما قوی بودن برای چیه؟ برای همین روزاست.قوی باش.هر چی ازش داری حذف کن.فیلم عکس شماره پیوی پیام هررررچی. اهنگ عاشقانه اصلا گوش نده.و اصلا بهش فکر نکن و مشغول کارای دیگه شو و از همه مهم تر در کنار این کارا به خودت زمان بده مطمعن باش درست میشه..

یهو ولم کرد رف با اون یهو بیدار شدم دیدم تو اینستا تو بغلش عکس گذاشته پارسال

دیونه ای ناراحتی من بودم خوشحال میشدم که زود شناختم و خودمو با ی هرزه بدبخت نکردم چون فردا چشمش دنبال همچین دخترایی میگشت و خیانت