2777
2789
عنوان

من زندگی خودم را میکنم💫

325 بازدید | 14 پست

من زندگی خودم را میکنم و

برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم . 

چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام همه به خودم مربوط است 

مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن

روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است

زندگی کن به شيوه خودت

با قوانين خودت

با باورها و ايمان قلبی خودت

مردم دلشان می خواهد

موضوعی برای گفتگو داشته باشند

برايشان فرقی نمی کند چگونه هستی

هر جور که باشی 

حرفی برای گفتن دارند

شاد باش و 

از زندگی لذت ببر

چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟

آنها حتی پشت سر خدا هم

حرف می زنند!!!!

: اگر خواستی چیزی را پنهان کنی لای یک کتاب بگذار!

این ملت کتاب نمیخوانند......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلص وتمت

کفایت مذاکرات اقا😂✋

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

احسنت

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

لعنت ب ذهن منحرفم😑

نی نی یار جان بیا یکم بامن مهربون باش و تعلیقم نکن                  ‌‌نزدیک به هشت میلیارد نفر تو این دنیا هستناغلب حس می‌کنم تو این عدد ده رقمی یک نفر نیست حرف منو بفهمه، فقط یک نفر ...