2777
2789
عنوان

نمیدونم بچم چرا انقد مشکل داره

422 بازدید | 21 پست

الان که دارم می نویسم گریه میکنم بچم چهارده ماهشه از اول رفلاکس شدید هم خودش کلی زجر کشید هم من بعدش یبوست شدید گرفته طوری که الان فقط با پیدرولاکس دفع داره وزنشم کم بود بی خوابیم اضافه شده  از اول الانم فهمیدم کم کاری تیرویید گرفته باید تا دوسال لوو تیروکسین بخوره دیگه خسته شدم از اینهمه مشکل صبحها با هزار مکافات بهش این قرصو میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلک ایشالا بزرگتر شد حالش خوب بشه، چرا کم کاری داره؟ خودت هم داری؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بچه منم ۸ ماهشه رفلاکس شدید داره چند هفتس خوب شده امکان داره برگرده واسه شما هیچوقت قطع نشد؟

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

امیدوارم زود خوب بشه،منم دخترم رفلاکس داشت،الان بعضی خوراکی ها رو نمیتونه بخوره خودم رعایت میکنم اما بهش میدن معدش بهم میریزه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

عزیزم از من میشنوی ببرش تست حساسیت غذایی ...

احتمال میدم مثل من بیچاره حساسیت غذایی داشته باشه ...ببین من اگه موز ، گردو، عسل، بادام زمینی بخورم شکمم تا ده روز کار نمیکنه ....

تیروئید هم ک کاریش نمیشه کرد یالاخره باید باهاش کنار بیاین ...

ولی ناامید نشو همین که داریش ، همین که چهارستون بدنش سالمه خداروشکر کن ...

نه برنگشت از شش ماهگی خوب شد

آها خداروشکر 

ایشالله که تیروئیدشم زودی خوب شه .

خدا پشت و پناه دوتاتون عزیزم.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
عزیزم از من میشنوی ببرش تست حساسیت غذایی ...احتمال میدم مثل من بیچاره حساسیت غذایی داشته باشه ...ببی ...

باید چه دکتری بریم برای تست غذایی؟ منم یبوست دارم با کمک پیدرولاکس و چیزا دیگه بتونم دفع کنم 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم