2777
2789
عنوان

من شبا تنهام چون شوهرم سرکاره

447 بازدید | 12 پست

بنظرتون ادامه بدم،درد زایمان خبر میکنه یا نه ؟

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

چیو ادامه بدی

آهان منظورمو واضح نرسوندم 

تنها خوابیدنو چون نزدیک زایمانم میشم گفتم

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من دوماهه اقدام بودم

همیشه پریودی هام سی روزه بود امکان نداشت یه روز تاخیر

این ماه ۱۵ روز هست که عقب افتاده

روز شیشم بیبی زدم منفی شد رفتم دکتر دوتا امپول پروژسترون زد ۸ روز از امپول میگذره اما نشدم

درضمن دوماه پیش همه چی چکاپ شدم سونوگرافی ازمایش کل و معاینه داخلی هیچ مشکلی نبوده

ممکنه باردار باشم با اینکه بیبی چک روز شیشم منفی بوده؟

الان چیکارکنم باز صبرکنم؟

لطفا کمک کنید خیلی نگرانم

ممکنه فردا بیبی بزنم مثبت شه و اولی چون زود بوده منفی شده؟

خوابم نمیبره دل تو دلم نیس

آهان منظورمو واضح نرسوندم  تنها خوابیدنو چون نزدیک زایمانم میشم گفتم

منم توبارداریم شوهرم شب کار بود موقع هواب میرفتم خونه برادرشوهرم بعدصبح زود میومدم.تنها خوب نیست باشی

😡فقط طلاق😡
بچه ها من دوماهه اقدام بودم همیشه پریودی هام سی روزه بود امکان نداشت یه روز تاخیر این ماه ۱۵ روز ه ...

اگه منفی شد،ازمایش بتا بده،اگر اونم خدایی ناکرده منفی شد،گل همیشه بهار دم کن و ناشتا بخور

آهان منظورمو واضح نرسوندم  تنها خوابیدنو چون نزدیک زایمانم میشم گفتم

بهتر تنها نباشی عزیزم من ساعت پنج صبح کیسه ابم پاره شد درسته تا چندساعت بعدم فرصت هست اما اینکه یکی کنارت باشه خیلی واسع ارامشت خوبه

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️
دقیقا چیو ادامه بدی ؟ 🤔 خدایی شوخی میکنی دیگه زن باردارو کی میذاره تنها آخه؟ 

انا من تنهام😐💔

منم توبارداریم شوهرم شب کار بود موقع هواب میرفتم خونه برادرشوهرم بعدصبح زود میومدم.تنها خوب نیست باش ...

آخه شبا بسختی میخابم تا صبحم ده بیست بارو حتما بیدار میشم میشینم و ....

جایی راحت نیستم بهمین خاطر نمیرم 

اگه منفی شد،ازمایش بتا بده،اگر اونم خدایی ناکرده منفی شد،گل همیشه بهار دم کن و ناشتا بخور

عزیزم مبارکه نینیت انشالله صحیح و سالم بدنیا بیاد

مرسی از راهنماییت ولی ممکنع بیبی منفی شه اما باردار باشمو ازمایش نشون بدع؟

عزیزم مبارکه نینیت انشالله صحیح و سالم بدنیا بیاد مرسی از راهنماییت ولی ممکنع بیبی منفی شه اما بارد ...

نه بنظر من که امکانش نیست چون اگه باردار باشی بیبی چک مثبت میشه مگر چقدر مورد نادری باشی 

ولی اگر دوست داری خاطر جمع بشی بتا بده

انا من تنهام😐💔

اگه ماه های آخرته که هست 

تنها نمون 

تو که نمیدونی فسقلی کی میخواد پاشو تو این دنیا بذاره که 😍 

حالا چه سزارین قصدت باشه چه طبیعی 

همیشه یه نفر کنار زن باردار باشه خیلی خوبه 

خدایی نکرده اتفاقی هم بیفته راحت تر میشه رسیدگی کرد 

تنها نمون