2777
2789

بيشتر موضوعات تاپيكا

خيانت 

روي فلاني كراش زدم

طلاق 

مهريه 

فلاني بهم حسادت كرد

بخدا چندروزه همش اين تاپيكاس ميام غصم ميگيره

يكم اروم باشين به اعصاب خودتون مسلط باشين انگار اينجا شكنجه گاهه يا دادگاس حالا مشكل يكي ام بر طرف نميشه فقط تاپيكا تهش دعوا ميشه و تاپيكم قفل ميشه و در نهايت با گزارش ميتركه

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااینا کنار میام ولی تاپیکای حس ششم در حد تحملم نیست😪💔

دعا نویسم اضافه کن😑

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
اوووووف من که این تاپیکا رو میبینم تا ناکجاابادم میسوزه 

تاحالا یدونشم نخوندم

ولی الان اگه تاپیک بزنن که حس ششمیم، پربازدید میشه واقعا چرا‌ همچین چرتیو باید پروبال داد

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........