بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسرم ۶سالشه وقتی ک ۵سالش بود بهش شک عصبی وارد شد و مدام گردنش کج میکرد و سرش تکون ماهم فکرمیکردیم از یاد تلویزیون دیدن بعد شونه هاش مینداخت بالا و مشکوک بود برم دکتربهم راه کارداد و همین قرص گفت یک چهارم قرص بخوره روزی ۱بار تا ۳ماه بعد حالت های تیکش هی عوض میشد تا کامل از بین رفت اما دون قروچه داره
تشنجش همراه با تب هست یا بدون تب؟ چه مدت میخوره؟ تشنج رو کنترل کرده؟ میشه دوز داروشو بگید چقدر میخور ...
خواهر من بزرگساله.۳۱سالشه تشنج با تب.دوزش نمیدونم.فقط میدونم رسپریدون با کارمابازبین میخورد خیلی حالش بد کرد کلا منگ و گیج بود رفتیم پیشیه دکتر دیگه دارو جانشین داد دیگه نمیدونم چی بود
۲ماه اما مدل تیک هاش تغیرر میکرد از سر و گردن شد شونه ها بعد جویدن لب ها و ...دکتر گفت ورزش کنه شنا کنه دوچرخه سواری ک حواسش پرت بشه عادت نکنه و با صدای بلند حرف نزنید کتکش نزنید بهش نگید عههه اینکار نکن لبات پوسته پوسته نکن اصلا نگو نکن چون دست خودشون نیست گلم
۲ماه اما مدل تیک هاش تغیرر میکرد از سر و گردن شد شونه ها بعد جویدن لب ها و ...دکتر گفت ورزش کنه شنا ...
پسر من ۳ سالشه حتی دعواشم نمیکنم.فوق العاده ترسوهه.نوار مغز ازش گرفتم یه دکتر گفت تشنجه بدون تب هست یکماه دارو داد تاثیر آنچنانی نداشت.بردم یه دکتر دیگه گفت تشنج نیست از ترسه.حالا ریسپریدون رو داده.نمیدونم چیکار کنم.حرف کدومو قبول کنم