2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ هرروز هرروز

200 بازدید | 23 پست

سلام خانوما البت اگ ب ی سری ها بر نمیخوره و گزارش نمیزنن لطفا راهکار بدید 

من شوهرم طبعیت گرمی داره بخدا ن نباتش میدم ن چیزای گرم اما. از روزی ک عروسی کردم تا الان نزدیک 4 ماهه روزی کم کم 2 بار رابطه گاهی 3 بار 😑ب جز 3 روز ک اونم قهر بود بگید چکار کنم واقعا داغون شدم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت مو شستن و غسله ؟

ن بخدا مشکلم اینه داعم حس میکنم نجسم روزی 3 بار دوش میگیرم گاهی درد دارم گاهی هنوز خون ریزی دارم حتی موقع پریودی هم دست از سرم بر نمیداره دوسم داره ها اما تو این مورد رحمی نمیکنه دست خودش نیست انگارر

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

مال من بعد ۲۱ سال همینه مگر اینکه کاری پیش بیاد

وای یا خدا مشکلی باهاش نداری! 

ن بخدا مشکلم اینه داعم حس میکنم نجسم روزی 3 بار دوش میگیرم گاهی درد دارم گاهی هنوز خون ریزی دارم حتی ...

بنظرم زود پیر میشی هر چیزی نرمالش خوبه

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
بنظرم زود پیر میشی هر چیزی نرمالش خوبه

هزار جور بهونه هم بیارم نمیزاره 😑

شاید اول ازدواجید اینطوره به مرور بهتر بشه..دوران پریود خیلی بده عفونت میگیری رحم بازه..باردار بشی میخاد چیکار کنه پس...

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
شاید اول ازدواجید اینطوره به مرور بهتر بشه..دوران پریود خیلی بده عفونت میگیری رحم بازه..باردار بشی م ...

4 ماهه عروسی کردم 2 سال عقد بودم راه دور بود 2 ماه 1 هفته پیشش بودم. تو عقد زیاد نبود رابطه دقیقا بهش میگم مریض میشم میگ مراقبم 😑موندم منظورش از مراقب بودنه چیه دیگ