2777
2789

اول بگم نزدیک چهار ماهه اقدام کردم

من اون اولا خیلی بی تابی میکردم وابستگی داشتم حالم خراب بود به بهونه های مختلف و الکی به شوهرم پیام میدادم...جواب خشک بهم میداد میگفت پیام نده  تا انقدر پیامای الکی دادم اومد دم خونمون دادو بیداد 

منم دیگ پیام ندادم روز به روز از وابستگیم کم شد الان  یه ماهه هیچ پیامی ندادم 

شوهرم چند روز پیش یه پولی به عنوان نفقه زد و بهم اس داد نفقه شهریور ج ندادم دوساعت بعد از واتساپ همون پیام رو داد بازم ج ندادم 

سه رو بعدش صبح پیام داد تو پولو برگردوندی؟ سین نکردم

شبش هم دیدم تو همون واتساپ استوری معنی دار گذاشته استوریشو باز نکردم ولی متنش این بود که پسری که فرصت دوباره بهت میده قطعا دوست داره قدرشو بدون چون پسرا جوری میزارنت کنار که انگار نبودی

(اسکرین گرفتم زوم کردم متن استوریشو خوندم)

به نظرتون دنبال بهونه بود؟ دنبال اینه سرحرفو باز کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال راهی که رفتی بر نگرد

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ام داری

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

شوهر منم شش ماهه رفته. خیلی التماس کردم... فقط فحش داد بهم.

سه ماهه دیگه پیامش ندادم؛ حالا میاد استوری می‌بینه، خودشو می‌ندازه تو چشم من وقتی من رو تو خیابون می‌بینه، باباش میاد مغازه داداشم، شماره‌مو باز ذخیره کرده و...

بعد به دامادشون گفتن بیان آشتی کنن؛

گفته واسه اینا تموم شده‌س همه چی.

حس می‌کنم دلش می‌خواد هنوز التماسش کنم، هوا برش داره