2777
2789
بچه ها من ۱۰ساله ازدواج کردم از سال ۸۵که عقد کردم هر سال عید برای سه تا خواهر شوهرام و مادرشوهرم عیدی میگیرم. هر ساااال هیچ سالی نشده یادم بره.یا لباس میگیرم یا کیف پول یا روسری یا شلوار یا..... امسالم رفتم برای سه تا خواهر روسری و برای مادرشوهرم یه لباس خوشگل خریدم. بچه ها دعا نیست که در حقم نکرده باشه مادرشوهر همیشه میگه و یادش نمیره.میگه اگه تو نخوای پسرم هیچ وقت نمیتونه بگیره.
اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر که مادرشوهر با فهم و شعوری داری خدا حفظش کنه ولی حرفت رو قبول ندارم اگه طرفت یه آدم بیشعور باشه با عرض معذرت محبت یه چیز دیگه میاره
پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
چه خوب
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
من که روز مادر خریدم جز فحش چیزی بهم نرسید من و جاری اولی قسم خوردیم دیگه چیزی براش نگیریم میخوام امسال نگیرم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹