2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم منو نمیکشید؟ بیاید ببینم نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 87 پست
دستت درد نکنه با ی روسری نه شما گدا میشی نه اونا پولدار اما محبتی که میاره پاک شدنی نیست خدا خیرت بده
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا من دوتا دستمو بذارم تو عسل جلو چششون نیست عیدی چیه من هرسال عیدی خریدم هر سال روز تولدشون حتی برادرشوهر کیک سفارش دادم به همون خدایی که شاهده دروغ نمیگم اما انقدر بی صفت هستند حتی واسه تولدم تبریک خشک وخالی هم نمیگن گفتم اشکال نداره امسال واسه سقطم دو روز بیمارستان بودم کلی خونریزی داشتم اومدم خونه فقط مامانم همه کارامو تا دوهفته انجام داد اونا حتی یه زنگ نزدن احوال بپرسن هیچ یه تعارفم نزدن بگن کمک نمیخوایی هی دلم خیلی پره قسم خوردم دیگه اصلا نه عیدی نه تولد اصلا یه هزاری واسشون خرج نکنم

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

بچه ها بخدا تو این ۱۰سال گاها بوده که چیزی بخرم و به دلش نباشه ولی اصلا به روی خودش نمیاره و خیلی هم تشکر میکنه میگه برکت به مالتون بیفته. دخترام نیاز ندارن ولی از کادو برادرشون خوشحال میشن
اللهم عجل لولیک الفرج
منم امسال سال دومیه ک عروسشونم و براشون میخرم.من برای4تا خواهرشوهر و مادرشوهر و برادرشوهر مامان و خواهرای خودم میخرم عیدی.خیلی خوشحال میشن.ادمیزاد با محبت زندگی میکنه.درعوضم مادرشوهرمم برام عیدی ی چیز خوب میخره
positive energy😚❤خداااااااااجووووووون شکررررررت
ما هم هر سال برای مادرشوهر و خواهرشوهرام و خواهرزاده برادرزاده هاش عیدی میگیرم حالا حتی شده باشه خیلی ارزون .... خوشحالیشون رو می بینم خودمم خوشحال میشم عروس محبوبشونم هستم
همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
خوش بحالت بااین مادرشوهر فهمیدت،والا من هرچیزی میگیرم همونجور اکبند نگه میداره یه چند وقت بعد میده بخودم هرچی باشه هااا چه لباس چه لوازم خونه میگه به کارم نمیاد یا هم میبره میده به خواهرش اصلا ارزش نمیده ولی من هرسال روز مادر میگیرم اونقد غر میزنه سرم میگه چرا خریدی من نمیخوام لازم ندارم کلا میزنه ذوقم
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا