2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

1786 بازدید | 31 پست

بدون هیچ گونه توهینی به هیچ طرفی

بگید آیا فرهنگ فرزند خواندگی در مملکت ما جا افتاده یا نه

اگر مورد مشابه در خانواده تون دارید بگید ممنون

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ،۲ مورد فامیل دور به راحتی بچه اوردن بزرگ کردن...واسه همه هم توضیح دادن قایمکی نبود

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️

خودم میگم

کسی و میشناسم که بچه ای رو از پدرش خریده بود مادرش فوت کرده بود و مجرد بود و بچه تا ۵سالگیش شناسنامه نداشت و خیلی بابت واکسن هاش عذاب کشید و درگیر دادگاه شد ولی الان خوشحال و خوشبخته معلوم نبود با اون پدر چی میشد و مادرش بینهایت خفنه

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

دخترعمو مامانم یه دختر پسر که خواهر برادر بودنو به سرپرستی گرفت همه هم میدونن خیلیممممم نازن :))

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
آره ،۲ مورد فامیل دور به راحتی بچه اوردن بزرگ کردن...واسه همه هم توضیح دادن قایمکی نبود

چه کارخوبی

دخترعمو مامانم یه دختر پسر که خواهر برادر بودنو به سرپرستی گرفت همه هم میدونن خیلیممممم نازن :))

به به

بله...

زیاد دیدم و می‌شنوم طرف از بهزیستی بچه اورده و مثل تخم چشم ازش مراقبت می‌کنه

حتی فهمیدم خانوم واقایی رفتن بچه ی فلج به سرپرستی قبول کرده

دوست مادرم یه دختر به سرپرستی قبول کرد، چند ماه پیشم شوهرش داد(دختره عقد کرد)

نه جا نیفتاده مثلا من خودم واقعا دلم میخاد یه دختر رو به فرزند خواندگی بگیریم  خودمون یه پسر ...

چرا؟تاحالا دلیشو پرسیدین؟

بله... زیاد دیدم و می‌شنوم طرف از بهزیستی بچه آورده بچه آورده و مثل تخم چشم ازش مراقبت می‌کنه ح ...

چقدر کارخوبی کردن

برای ما که دختر خاله همسرم بودن که یه دختر خوشگل دراومد از نوزادی آوردن ماشالله پدر و مادر جدیدشم روی پر قو بزرگش کردن به خدا سر اینکه عروس کی بشه دعوا بود آخرم زن بهترین شد 

کاری به فرهنگ مردم نداشته باش فرهنگ رو ما میسازیم شما تو حانوادتون شروع کنندش باش یه سرس سختیا داره اما خدا کمک میکنه 

ما تو خانوادمون ۳ یا ۴ تا داریم 

خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم