2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 31 پست

یک مورد بگم

یک خاتمی حاملگی خارج از رحم داشت و امروز زنگ زده مادرش به مادرم که رحم اجاره ای میشناسی اگر بچه دار نشن باید طلاق بگیرن شوهرش گفته طلاق 

به نظرتون چرا بعصی ها اینجورین و گزینه فرزندخواندگی رو رد کردند خیلی شدید

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ما که دختر خاله همسرم بودن که یه دختر خوشگل دراومد از نوزادی آوردن ماشالله پدر و مادر جدیدشم رو ...

بله موافقم ولی همه همیشه تو خانواده خوب نمیشن منظورم رفتار با فرزندخوانده هست

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
چرا؟تاحالا دلیشو پرسیدین؟

به طور کلی در بعضی مناطق کشور اره جا افتاده اما دربعضی دیگه نه حتی پدر و مادری که فرزند خوانده میارند را شماتت می‌کنند شما که نمیدونید پدر و مادرش کیه و امثال اینها من خودم دو تا بچه دارم اما خیلی دوست دارم مادر معنوی یک بچه ی بی سرپرست بشم و هزینه هاش را برعهده بگیرم

چرا؟تاحالا دلیشو پرسیدین؟

میگن بچه ذات رو از پدر و مادرش ارث میبره و اگه اونا اهل خلاف و ..‌ بوده باشن بچه هم همون طور میشه که من کاملا مخالف هستم‌.

و میگن ما خودمون بچه داریم نباید این کارو بکنیم.

و یه دلیل دیگه اینکه شنیدم باید سند خونه به نام بچه ای که سرپرستی شو قبول میکنیم بکنیم و ما کلا یه خونه داریم و میترسم در حق پسر خودم در آینده جفا بشه

ما یکی از اشناهامون بچه دار نمیشد بعدش به سرپرستی گرفت و بعد یه مدت ۲ قلو گیرش اومد 🙂 دیگه ۳ تا یچش ...

به به

میگن بچه ذات رو از پدر و مادرش ارث میبره و اگه اونا اهل خلاف و ..‌ بوده باشن بچه هم همون طور میشه که ...

ببین سند خونه که نه ولی باید یک قسمتیش رو به نامش کنید که بعدا پسرتون نگه به فرزندخوانده ارث نمیرسه

ببین سند خونه که نه ولی باید یک قسمتیش رو به نامش کنید که بعدا پسرتون نگه به فرزندخوانده ارث نمیرسه

من کامل تحقیق نکردم و فقط اینو شنیدم.

اگر در حد ارث بردن پسر خودمون باشه که مشکلی نیست.

خودمون مدتیه تو اقدام هستیم واسه فرزند دوم و نمیشه.

دکترا میگن بریم آی وی اف.

اما همسرم میگه یه دختر از بهزیستی بیاریم هم سن و سال پسر خودمون. 

من از نزدیکانم داره ..ولی اطرافیان خون به دلش کردن بسکه پرسیدن وااای تا کی میخای بگی واقعیتو ..مثلا میپرسن اسم پدر مادرش چ بوده یا الان تو خیلی دوسش داری ...انقدددد بی فرهنگن بعضیا

سکوتم را به باران هدیه کردم ..

من کامل تحقیق نکردم و فقط اینو شنیدم. اگر در حد ارث بردن پسر خودمون باشه که مشکلی نیست. خودمون ...

ببین منم کامل تحقیق کردم استان با استان فرق میکنه ولی باید به نامش بشه یک حدی

من از نزدیکانم داره ..ولی اطرافیان خون به دلش کردن بسکه پرسیدن وااای تا کی میخای بگی واقعیتو ..مثلا ...

الهی بگردم خیلی سخته

من از نزدیکانم داره ..ولی اطرافیان خون به دلش کردن بسکه پرسیدن وااای تا کی میخای بگی واقعیتو ..مثلا ...

ادم دلش میخواد خفه شون کنه

ببین منم کامل تحقیق کردم استان با استان فرق میکنه ولی باید به نامش بشه یک حدی

من تهران هستم.

آره منم شنیدم که همون ابتدا باید چیزی به نامش بشه.

شما به نظرت با وجود پسر خودم کار درستیه فرزند خوندگی؟؟؟

کاری به حرف پدر و مادر هامون ندارم اصلا...

گاهی میترسم خودم میگم نکنه نتونم اندازه پسر خودم دوستش داشته باشم

من تهران هستم. آره منم شنیدم که همون ابتدا باید چیزی به نامش بشه. شما به نظرت با وجود پسر خودم کار ...

من نمیتونم نطر برای شما بدم چون شرایطتون رو نمیدونم ولی تو که انقدر مهربونی برو پیش مشاور ببین نظرش چیه

من نمیتونم نطر برای شما بدم چون شرایطتون رو نمیدونم ولی تو که انقدر مهربونی برو پیش مشاور ببین نظرش ...

آره باید بریم پیش مشاور و وکیل به نظرم.

هم باید از نظر روحی روانی بررسی کنیم هم قانونی به نظرم