2777
2789
عنوان

بارداری و عکس رنگی🤰

229 بازدید | 7 پست

بچه ها لطفا هرکی هرتجربه ای داره بنویسه برام،

اینکه چه مدت بعد از عکس رنگی باردار شدین؟

با داروهای کمک باروری باردار شدین یا بدون دارو؟

خیلی به  تجربه هاتون نیاز دارم

میشه برام بنویسین؟😍

من توی عکس رنگی فهمیدم گرفتگی جزئی دارم و دکتر مجدد برام اون دارو رو تزریق کرد و سری دوم شکر خدا باز شد.

پنج ماه بعدش باردار شدم.

البته من چون سایز فولیکولهام زیاد بزرگ‌نمیشد باید لتروزول میخوردم‌

ان شاءالله برای شما هم جواب بده

عکس رنگی دادید؟ باز بودید؟

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
من توی عکس رنگی فهمیدم گرفتگی جزئی دارم و دکتر مجدد برام اون دارو رو تزریق کرد و سری دوم شکر خدا باز ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم

بله عکس رنگی دادم

اونم دو ماه پشت سر هم که باز شد

این ماه هم داروی کمک باروری دکتر برام نوشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات حفظش کنه عزیزم بله عکس رنگی دادم اونم دو ماه پشت سر هم که باز شد این ماه هم داروی کمک با ...

پس به احتمال زباد همون مانع بارداری بوده. از ته دل براتون آرزو میکنم بزودی خدا بهتون نی نی سالم و صالح عطا کنه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
سلام عزیزم من عکس رنگی انداختم و هر دو لوله م بسته بود که با عکس باز شد و خداروشکر همون ماه بدون دار ...

چه عالی

خدا براتون حفظش کنه خانومی

یعنی همون ماهی که عکس گرفتین باردار شدین؟

چه روزایی اقدام داشتین؟

چه مدت بعد رفتین عکس رنگی ؟

چه عالی خدا براتون حفظش کنه خانومی یعنی همون ماهی که عکس گرفتین باردار شدین؟ چه روزایی اقدام داشت ...

ممنونم❤❤

بله همون ماه روزای ۱۲ ۱۴ ۱۶ پریودی دکتر‌گفت.

من بعد از ۳ ماه که دارو داد و باردار نشدپ واسم عکس‌رنگی نوشت چون کورتاژ شده بودم قبلا خودش احتمال داد لوله هاپ بسته باشه