2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز و بددهن

451 بازدید | 34 پست

شوهرم خیلی رفیق بازه در طول روز که همیشه چندین ساعت با اوناس .حتی نصف شب زنگش بزنن با سر میره ک دور هم باشن 

تو خونه از هیچ محبتی کم نزاشتم ولی وقتی بهش اعتراض میکنم بددهنی میکنه حتی حاضره زندگیمون بپاشه ولی اونا رو حفظ کنه 

خسته شدم دیگه😔 الان یک هفته اش شبا هم دیر میاد.صب میره بیزون تا شب 

من شام میپزم با شوق که لااقل باهم باشیم ولی شده ساعتها منتظر موندم ولی حتی زنگ نزده که نمیام بعد میبینم رفته دورهمی با دوستاش

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت متولد خرداده؟

چون شنیدم مردادی خردادی خیلی رفیق بازن

بنظرم اهمیت نده و بهش کمتر محبت کن  

و بهش بگو یا من یا رفیقات 

بگو رفیق تهش دو روز میمونه اما همسرت همیشه میمونه اگه رفتارت رو اصلاح کنی  

در غیر این صورت تو هم تلافی کن چهار تا رفیق اوکی کن باهاشون برو بگرد عشقوحال کن 

داره خیانت میکنه

خدایی چرا با قضاوتای بیجاتون دل اسی رو به درد میارین

شوهر منم رفیق بازه اما خیانت نداره

الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍
داره خیانت میکنه

دوبار  سرهمین قضیه بحثمون شد شماره هایی تو گوشیش بود که وقتی واتساپ چک کردم زن غریبه بودن ولی قسم قران خورد که اینا رو نمیشناسه در حالی که من دیدم پیامهاش رو که قربون صدقه اونا میرفت ولی کاری ازم برنمیاد نه میتونم جدا بشم نه بسازم 

من شوهرمم رفیق باز هیچ راه حلی هم نداشتم

تازه زناشونم میوردن پیشم با بچهای فضول و شیطون که از سرمونم بالا میرن میگم قطع رابطه میگه نمیشه...

اصلا هیچی فایده نداشت

فقط از خدا خواستم برن راحت شم

خداروشگر بار کردن رفتن راحت شدم ولی شوهرم بازم رفیق بازه

الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍
از کجا میدونی شوهر تو هم خیانت نمیکنه؟

یا خدا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

مطمنم خیانت نمیکنه 

من شوهرمم رفیق باز هیچ راه حلی هم نداشتم تازه زناشونم میوردن پیشم با بچهای فضول و شیطون که از سرمون ...

من والا بخام با کسی رل بزنم حتما باید قید رفیقاشو بزنه و رفیق باز نباشه چ برسه ب شوهر

شما چجوری قبول کردین با مرد رفیق باز برین زیر یه سقف؟ واقعا غیرقابل تحمله

شوهرت متولد خرداده؟ چون شنیدم مردادی خردادی خیلی رفیق بازن بنظرم اهمیت نده و بهش کمتر محبت کن &nbs ...

اخه حدی داره اینا مرد اند وقتی زنگ میزنن میشنوم صداشون رو ولی خیلی بدن اهل مشروب و فحش رکیک همو صدا میزنن اینا واضحه فاسدن