2777
2789
عنوان

اگر جای من بودید چکار می کردید

143 بازدید | 19 پست

سلام دوستان .من ده سال ازدواج کردم . موقع تقدم خانواده همسرم بهم کادو یه گوشواره نازک بهم دادن که اونم مال مادر مادرشوهر بود بدون جعبه بود گذاشتن کف دستم..برام منم مراسم نگرفتم فقط رفتیم ماه عسل .چون که پدر مادر شوهر فوت شده بود..الان برادر شوهرم زنش طلاق داده .یه زنی گرفته که قبلاً ازدواج کرده بود.الان می بینم با این که برادر مادر شوهرم فوت شده براش مراسم گرفتن.وبهش کادو انگشتر و دستبند دادن.اینم بگم من همسایه مادر شوهر هستم و نزدیک هم هستیم ومن تقریبا همیشه کار هاشون می کردم .وتو این چندسال هیچ وقت نه برای تولد نه برای یلدا وعید نوروز بهم کادو ندادن..به همسرم گفتم گفت دیگع رفت آمد نکن .حق داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بدون حس روانشناسی و جمله های ادبی میگم

دختری که خرج نکرد دختری که همش دم دست بود دختری که تو عقد و نامزدی همش بغل شوهر بود دختری که به خودش عزت نداد دختری که خودش رو گرون و با ارزش ندونست دختری که از حق طبیعی خودش ب عنوان یک عروس که میشه لباس عروس گذشت خب مشخصه نه احترام بهش میذارن نه محلش میدن

ز که بگریزم ز خود ؟ ای محال ...

شما رفتی ببخشیدا کلفتی ام کردی براشون

مثلا چرا از حق خودت که میشه طلا و لباس عروس گذشتی؟میموندی سالگردش بیاد میگفتی من جشن میخوام طلا میخوام

عزیزم بدون حس روانشناسی و جمله های ادبی میگم دختری که خرج نکرد دختری که همش دم دست بود دختری که ...

عزیز اتفافا لباس عروس پوشیدم آتلیه رفتم .مسافرتم رفتم کلی هم خرج کردم تو ماه عسل .همسرم هیچ برام کم نذاشت.منظور من با خانواده همسرمه .

عزیز اتفافا لباس عروس پوشیدم آتلیه رفتم .مسافرتم رفتم کلی هم خرج کردم تو ماه عسل .همسرم هیچ برام کم ...

خب اگه اینا بوده گذشته رو بیخیال شو ولی دیگه زیاد باهاشون قاطی نشو 

بالاخره الانم خانوما آگاه تر شدن مردم با فرهنگ تر شدن خیلی فرق می کنه با ده سال پیش 

خودت رو حرص نده فداسرت

عزیزم بدون حس روانشناسی و جمله های ادبی میگم دختری که خرج نکرد دختری که همش دم دست بود دختری که ...

اتفاقا نه عقد و نامزدی اصلا بغل شوهرم نبودم .چطور اینا رو از خودت در آوردی