2777
2789

من هفت هفته هستم و تا حالا به خاطر نگرانی خودم ۵ باز سونو دادم چون علایمم کامل رفتن خیلی نگرانم همش میترسم قلبش وایسه یا رشدش متوقف بشه😔

یه هفته خیلی تهوع داشتم و بی اشتهایی و حساسیت به بو ولی الان کلا عادی شدم و خیلی میترسم درد سینه هام رفته و سفتیش هم فقط سی درصد مونده کسی بوده مث من هفته های اول زیاد سونو کرده باشه؟یا کسی بوده علایمش بعد یه هفته قطع شه ولی مشکلی نداشته باشه؟

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز دو ماه نشده ۵ بار رفتی سونو 

چرا آخه 🥲😐😐😐

علائم که همیشه موندگار نیست 

سفتی سینه و حال بد و اینا همش متغیره یا از بین میره

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
وای نه نکنه همین سونوها رشد بچم رو خراب کنه بعد از سونوی اخری علایمم قطع شد😢😢

اصلا هفت هفته چیزی نیست که همش به فکر علائمی 

هنوز اول راهی استرس از همه چیز بدتره .

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
عزیزم اینقدر سونو واسه بچه خوب نیست .بسپارش به خدا اگه بخواد نگهداری هیچی نمیشه .من خودم تا وقتی تکو ...

وای خدایا فکر کردم ضرر نداره حالا همش نگرانم نکنه همین کارم باعث اسیب شده باشه

اخه در عرض یه هفته یعنی قطع میشه؟

آره عزیزم من اصلا سفتی سینه نداشتم 

اصلا علائم بارداری نداشتم 

فقط از سه ماهگی تهوع زیاد 

آره عزیزم من اصلا سفتی سینه نداشتم  اصلا علائم بارداری نداشتم  فقط از سه ماهگی تهوع زیاد ...

خب شما نداشتین من داشتم و قطع شده برای همین نگرانم میگن قطع شدنش نشونه توقف رشد هست با این همه سونویی که دادم نکنه بچم اسیب دیده باشه