2777
2789
عنوان

کمک کسایی که تجربه بارداری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 25 پست

وسواس گرفتی😐

تازه اول بارداریته تا آخرش میخوای چکار کنی

چرا خودتو عذاب میدی

اون خدایی که بهت بچه داده خودش بهتر میتونه حافظش باشه

زن حامله که حالش دست خودش نیس هرروز یه جوره حال احوالش

وقتی مشکل نداره بارداریت حساسیت بیخود نشون نده 

دکترتم درس خونده سواد داره خودش مراقبتهاتو انجام میده،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینهمه سونو رفتی  چی بهت گفتن؟من فردا دقیقا میشم ۸ هفته میخوام برم سونو فقط یه بار  ۵ هفته تو مطب دکتر سونو کرد ببینه کیسه بارداری هست .منم علایم ندارم  یه هفته یه کوچولو سرمایه ام سوزش داشت که  اونم الان ندارم سینه هامم نمیدونم اصلا تغییری کرده یا نه من متوجه نشدم!یه سقط داشتم منم نگرانم فردا میرم ببینم قلب تشکیل شده یا نه اینبار سعی کرد تا ۸ هفته مقاومت کنم نرم چون وقتی کوچیکه هیچی مشخص نیست و فقط استرس میگیریم

مشکل اینه که دکتر نرفتم و فقط سونو میرم

برو یه دکتر خوب پرونده تشکیل بده و تا آخرش خودش همه توصیه هارو میکنه بهت

والا این استرسا الکی که تو داری بدتر ضرر داره

منم باردارم یروز سرم درد داره یروز زیر دلم یروز استفراغ میکنم یروز خوبم یروز سینم درد داره فرداش خوبم 

اصن علائم پایدار نیسن بدن هرکسی فرق داره با بقیه خودتو با دیگران مقایسه نکن

اصلا بچه با بچه فرق میکنه بارداری اول و دوم فرق میکنن ولو جنسیت یکی باشه هیچ معیاری نداره 

خب اینهمه سونو رفتی  چی بهت گفتن؟من فردا دقیقا میشم ۸ هفته میخوام برم سونو فقط یه بار  ۵ ه ...

خوب کردی عزیزم

باورت میشه سر بارداری اولم دکتره اصن واسه من سونو تشکیل قلب ننوشت نمیدونم یادش رفت چی شد

من اولین سونوم غربالگری اول بود

سر دومی هم ۹ هفنه رفتم دکتر خودش سونو کرد

استرس نداشته باش توکل به خدا کن و مراقب خودت باش

خوب کردی عزیزم باورت میشه سر بارداری اولم دکتره اصن واسه من سونو تشکیل قلب ننوشت نمیدونم یادش رفت چ ...

توکل برخدا خیلی میترسم فردا چی میشه دوست ندارم دوباره سقط رو تجربه اش کنم ‌از سقط نمیترسما اون خیلی سخت نبود از اینکه مجبور بشم بیوفتم پروسه درمان  سقط مکرر میترسم