2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 23 پست
170من نه جوش میزنم نه چاقم نه موی زائد دارم نمیدونم چرا اینطوری شدم

ایشالله حل میشع نگران نباش. منم باید برم سونو بدم خداکنه نداشتع باشم.ازاد ۱۷۰؟

.

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام . کامل حل میشه مشکلت نگران نباش . من خودم مبتلا بودم و بطور کامل درمان شدم . اینایی که میگن درمان نمیشه رو گوش نده . به چشم دیدم کامل از بین رفت

روش درمان هم اول دارو . دارو رو باید خیلی منظم مصرف کنی . راس ساعت . و بهتره شب ها باشه . اولش ممکنه به دارو حساسیت بدی ولی یکم بر کن . من مثل خانومای باردار شده بودم تا بوی غذامیخورد بهم حالم بد میشد . دوم اصلاح سبک زندگی و سبک تغذیه هستش  ساعت خواب منظم . زود بخوابی صبح زودبیدار شی . استرس و .... حذف . سرخ کردنی و پرچرب حذف . خوراکی های  بی خاصیت مثل چیپس پفک سوسیس کالباس حذف . سوم ورزش . ورزش روزانه نه سنگین نه سبک . اگه اضافه وزن هم داری باید لاغر شی

ببخشید هیچ کدوم علایم و نداشتید پس از کجا فهمیدین رفتید سونو ؟ پریودیتون نامنظم بود؟

پریودم هم منظمه ..قبلاً کیست ساده داشتم رفتم ببینم برطرف شده یا نه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
ایشالله حل میشع نگران نباش. منم باید برم سونو بدم خداکنه نداشتع باشم.ازاد ۱۷۰؟  .

بیمه تکمیلی داریم 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
ریزش مو هم دارین؟ مثلا چقدره روزانه؟ 

اره تا دلت بخواد شرشر می‌ریزه موهام

سلام . کامل حل میشه مشکلت نگران نباش . من خودم مبتلا بودم و بطور کامل درمان شدم . اینایی که میگن درم ...

ممنون عزیزم 🌺🌹