2777
2789
عنوان

نی نی سایت نی نی یار

149 بازدید | 11 پست

از نی نی یار تقاضا دارم بیاد بگه چرا تاپیکی که درباره وضع مالی هستش رو میبنده 

واقعا شما خودتون مشکل ندارید و فقط با سانسور کردن فکر میکنید همه چی حل میشه!!؟؟؟؟

چون سیاسی میشه میبندن

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

ته این جور تاپیکا بحثای سیاسیه 

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون دعوا میشه

گرونیه بعد یه عده مرفه بی درد میان میگن نه ما چقدر خوشبختیم همه چی ارومه همه چی ارزونه

بعد ما بدبخت بیچاره ها مجبور میشیم باهاشون دس به یقه شیم

لغو بشیم

{ خانم هستم }
هر اتفاقی می افته میگن سیاسیه 

غیر از این نی چون

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

اخه کسی که داره دریاره مشکلات زندگیش هم میکه سیاسیه 

پیشگیری میکنن از بحث

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
خب چون دعوا میشه گرونیه بعد یه عده مرفه بی درد میان میگن نه ما چقدر خوشبختیم همه چی ارومه همه چی ار ...

ببخشید ولی من ... رو کله تون مرفه بی درد 

چون اون مرفه بی درد نیست یا داره پز میده یا داره ادا پولدارا رو در میاره انگار خودمون وضع رو نمیدونیم

ببخشید ولی من ... رو کله تون مرفه بی درد  چون اون مرفه بی درد نیست یا داره پز میده یا داره ادا ...

خب اونا عمدا میان میگن ارزونیه که دعوا بشه ماها رو لغو کنن

کارشون با برنامه ریزی قبلیه

{ خانم هستم }