2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون...

836 بازدید | 47 پست

بچه ها کیا شوهراشون تو دعوا فوش میدن و زنگ میزنن به خونواده هاشون کل جریان دعوا رو توضیح میدن؟لطفا بگین🙏

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

شوهر یکی از دوستام همینه

حتی برای جزئی ترین مسائل مثل گاو زنگ میزنه پدر مادر دختره رو به فحش میکشه

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کوچیک ترین چیزی میشه زنگ میزنه ب مامانم😑😑

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

شوهر دوستم.خیییلی دست به تلفنه.برای یه بحث مختصر زنگ میزنه به مادر دوستم بهم می ریزشون.

چند بار بهش گفتم مشکلتون رو خودتون حل کنین نزارین به خانوادها کشیده بشه.

میگه چکار کنم گوشش بدهکار نیست به این حرفا.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
عزیزم فاتحه خوندم

مرسی فداتشم خدا رفتنگانتو بیامرزه🖤

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

وااااا ب اون بدبختا چ ربطی داره اخه🙄🙄یبار باید وقتی زنگ میزنه بشورنش پهنش کنن رو بند تا یاد بگیره دیگه نباید ز بزنه مثلا بگن وقتی باهم خوشین ک ییادت از ما نمیاد دعواهاتونو خودتون مدیریت کنین لطفا اه اه😏

شوهرت زنگ میزنه به خانوادش؟

آره تا تقی به توقی میخوره عصبی میشه فوش میده ،میزنه وسایل خونه رو میشکونه بعدش بهم میگه خونه منه برو خونه پدرت میخواد بیرونم کنه بعدش زنگ میزنه به خونوادش بعدشم خونواده ی من خستممم

وااااا ب اون بدبختا چ ربطی داره اخه🙄🙄یبار باید وقتی زنگ میزنه بشورنش پهنش کنن رو بند تا یاد بگیره ...

آخه خونواده اش دوس دارن که ب

دعوامونو بدونن پامیشن میان