2777
2789

شلوار تنگ نپوش عزیزم 

اگه واقعا حس می‌کنی به شکمت فشار میاد بدون شلوار برو 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اول صب که میرم دستشویی‌ موقعی پامیشم زیر دلم خیلی‌ درد میاد و نمیتونم کمرم صاف کنم و بعدش خوب میشه 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 

بنظرم فرنگی بهتره

علایم این هفتت چیه

نینیت تکون میخوره؟

وقتی میخوای پهلو ب پهلو بشی سنگینی تو شکمت حس میکنی یان؟

شکم داری؟

من هنوز شکم ندارم فک میکنم البته خودم

چون شکم بند بستم همیشه

ولی موقع پهلو ب پهلوشدن سنگینی حس میکنم گاهی

واستراحت دارم کامل

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
بنظرم فرنگی بهتره علایم این هفتت چیه نینیت تکون میخوره؟ وقتی میخوای پهلو ب پهلو بشی سنگینی تو شکم ...

هضم سخت شده 

استخونای لگنم درد خفیف حس میکنم 

یبار کلسیم قرص نخورم همه دندونام درد میگیره 

شکمم دوبند فقط اومده جلو تخته ندارم زیاد اولین بارداریمه 

سنگینی بله حس میکنم شبا میشینم و پهلو ب پهلو میشم برا بند نافش چون میترسم اینم از قدیم بوده حتما قدیما یچی میدونن دیگ ک میگن

نی نیم کم کم تکون میخوره محکم نیس ولی چیز شیرین یخورم و بخابم رو سمت چپ حس میکنم 

نوک سینه هامم سیاه سیاه شده

من با دسشویی فرنگی اصلا راحت نیستم از الان ناراحتم بعد زایمان چجور استفاده کنم چون اونموقع بخاطر بخی ...

خیلی بدههههه من دردم از همینهههه 

الانم دسشویی معمولی اینطوری دردگرفته فک کنم بچه رو له کردم

خیلی بدههههه من دردم از همینهههه  الانم دسشویی معمولی اینطوری دردگرفته فک کنم بچه رو له کردم

باید بدون شلوار بری و پاتو کامل باز کنی ک شکمت راحت بیوفته اون وسط و له نشه بین پاهات

من فقط اینطوری راحتم