2777
2789
عنوان

کیا با مخالفت خانواده ها ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لابد ی چیزی میدونن ک مخالفن،الکی ک نمیشه

آقا باید با طرف چند جلسه حرف بزنی راه بری تا بشناسیش دیگه ندیده نمیشه قضاوت کرد ک

داداشمم ک باهاش حرف زد نرفت یه تحقیق کنه فقط گفت نه

به نظرم این حرفا قدیمیه که لابد یه چیزی میدونن نخیرم اگه دلیل منطقی دارن اوکی ولی اگه گیر الکی میدن ...

خب لابد دلیل دارن،مگ میشه خانواده صلاح بچش رو ندید بگیره؟

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
میگن بدردت نمیخوره درستو ادامه بده و موردای بهتر برات پیدا میشه و ...

اخ اخ دقیقا خانواده منم همین حرفو بهم میزدن 

اخرش فهمیدم بابام قول ازدواجمو با یکی از فامیلا داده ولی من خبر نداشتم منم سرسختانه وایسادم جلوشون

چیشد چیکار کردی؟ من دوس ندارم دلخوری پیش بیاد دلم نمیخواد کسی ناراضی باشه این وسط اونم نمیخواس حال ...

ما خیلی بهمون سخت گذشت قضیه اش مفصله ما ازدوشهرمختلف بودیم با اداب ورسوم متفاوت که متاسفانه این عشقه بیمون ایجاد شده بود میگم متاسفانه چون خیلی عذاب کشیدیم ولی به هم رسیدیم بالاخره من همش دعا وختم وچله میگرفتم برا رسیدنمون به هم بابام کتاب دعا وقرانم ازم گرفت که نشه گفت نمیذارم ازدواج کنید گوشیمو گرفت کتکم زد هرچند منم مثل تو نمیخواستم ناراحتی اتفاق  بیفته اما اینو مطمئن باش اگ قراربراین باشه ب هم برسین ناراحتی اتفاق میفته به هرحال چون تو میخای اونا ن ولی مطمئن یاش پشیمون میشن مثل خانواده من ک الان میبینن چقد همسرم خوبه ک همراهه بامن ومن افسردگی داشتم برطرف شده همیشه میگن مااشتباه میگردیم ولی خب من به هزار چیز متوسل شدم تا ازدواجمون جور شد اگه خواستی بیا خصوصی حرف بزنیم 

اخ اخ دقیقا خانواده منم همین حرفو بهم میزدن  اخرش فهمیدم بابام قول ازدواجمو با یکی از فامیلا د ...

دیگه ما به هم دل بستیم نمیتونیم بدون هم باشیم

همو خیلی خوب درک میکنیم

فقط میترسم انقدر سنگ بندازن جلوی پامون ک داستان بشه اخرش

آقا باید با طرف چند جلسه حرف بزنی راه بری تا بشناسیش دیگه ندیده نمیشه قضاوت کرد ک داداشمم ک باهاش ح ...

نمیدمنم والا،مثلا بابای منم هر خواستگاری میومد میگف ن..چون دوس داشت من با پسر عموم ازدواج کنم،منم ک دیدم از پسرعموم اصلا خوشم نمیاد،وقتی ی خواستگار خوب برام اومد با داییم حرف زدم ک بره تحقیق،بعد ک داییم تاییدش کرد با بابام حرف زد و راضیش کرد

ما خیلی بهمون سخت گذشت قضیه اش مفصله ما ازدوشهرمختلف بودیم با اداب ورسوم متفاوت که متاسفانه این عشقه ...

اره حتما بهت پیام میدم

اتفاقا به داداشم گفتم تو ک ازش داری بد میگی فقط یه بار دیدیش من کلی باهاش حرف زدم خیلی خصوصیات خوبی داره ک تو نمیدونی فقط از یه قیافه ک نمیشه کسیو قضاوت کرد

اره حتما بهت پیام میدم اتفاقا به داداشم گفتم تو ک ازش داری بد میگی فقط یه بار دیدیش من کلی باهاش حر ...

ببین اگ واااقعا شناختت ازش کافیه،با ی بزرگتر ک پدرت ازش حرف شنوی داره حرف بزنه تا پا درمیونی کنه