2777
2789
عنوان

عروس هلندی

567 بازدید | 32 پست

عروس هلندی دیروز خریدم بهم گفت بین ۴ تا ۶ ماهشه 

اصلا غذا نمیخوره یبار قبلا خریدم سر یه هفته مرد .این بمیره دخترم خیلی اذیت میشه 

از گرسنگی و تشنگی نمیره دستمم جلو میبرم ارزن به دهن میگیره ولی از دهنش میفته

خدایا خودت میدونی خودت میتونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه چهار روز نزدیکش نرین دورشو خلوت کنین دون و آب بذار بیا اینور خودش میخوره دورشو خلوت کنین محیطش ...

دقیقا موافقم و نباید الان بهش نزدیک بشین و بذارین اول به محیط خونه عادت کنه و از هفته دوم سعی کنین با دست بهش غذا بدین ولی الان فقط هوای غذاش رو داشته باشین که ابش تمیز باشه و ارزن و کتون داشته باشه و برنج بدون روغن و نمک بپزین بذارین جلوش و میوه و سبزی هم بذارین حتما براش و سفیده تخم مرغ اّبپز

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…

عززززیززززم...بمیرم ..جاش عوض شده ناراحته وقهرکرده

یه چندروزی دوروبرش شلوع نکنین سروصدا نباشه و باهاش آروم و با محبت حرف بزن قربون صدقه ش برو خوب میشه 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

تجربه ندارم اما نظر استاتر ندا قشنگ بود خودم استفاده کردم 

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟
خداروشکر به دردت خورده😍 مال ما دوتا جوجه دادن دارن بزرگشون میکنن حیوونکیا

همیشه از اینکه حیوانی رو تو قفس ببینم ازارم میده بسیار بسیار 

دوسدارم ازاد باشن و بیان نزدیکت بشینن و تو براشون عذا بریزی اون احساس ارامشه رو داشته باشن و عادت کنن اون لذت بخشه براااااااااااااااام   

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟
همیشه از اینکه حیوانی رو تو قفس ببینم ازارم میده بسیار بسیار  دوسدارم ازاد باشن و بیان نزدیکت ...

منم حس خوبی ندارم ولی از ما میترسن اگه آزاد کنیم تو خونه خودشونم دیوونه میکنن مارو هم

بیرونم برن یه ساعته گربه میخوره یا از گشنگی میمیرن

همیشه از اینکه حیوانی رو تو قفس ببینم ازارم میده بسیار بسیار  دوسدارم ازاد باشن و بیان نزدیکت ...

برا اینکار باید از بچگی دستی بزرگ شن

مال ما دستی نیستن میترسن

سکته میکنن زیاد بترسن

سه چهار روز نزدیکش نرین دورشو خلوت کنین دون و آب بذار بیا اینور خودش میخوره دورشو خلوت کنین محیطش ...

بر عکس دخترم ول کنش نیست از قفس بیرونه یسره میره نازش میده 

خدایا خودت میدونی خودت میتونی 
برا اینکار باید از بچگی دستی بزرگ شن مال ما دستی نیستن میترسن سکته میکنن زیاد بترسن

بله این هم نظری هست 

پرنده های قفسی // عادت دارن به بی کسی ///