2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 32 پست
برای بابام اینا ارزن دوست ندارن زیاد  بیشتر تخم کتان میخوره

فروشنده یه غذایی داده همه چی توش هست ولی اصلا سمت غذا و اب نمیره یه گوشه کز کرده

خدایا خودت میدونی خودت میتونی 
منم حس خوبی ندارم ولی از ما میترسن اگه آزاد کنیم تو خونه خودشونم دیوونه میکنن مارو هم بیرونم برن یه ...

میفهمم بهترین راه نخردینه و نداشتنه 

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر عکس دخترم ول کنش نیست از قفس بیرونه یسره میره نازش میده 

وای بخدا اونا فوری سکته میکنن

میمیره گناه داره

بهش توضیح بده میترسه میمیره گناه داره 

بگو بذار عادت کنه دو هفته بهمون بعد

دقیقا موافقم و نباید الان بهش نزدیک بشین و بذارین اول به محیط خونه عادت کنه و از هفته دوم سعی کنین ب ...

اصلا سمت غذا نمیره یه ذره انگشتمو خیس کردم با ابی که فروشنده گفت مولتی بریز توش یکم انگشتمو نوک زد اب رفت تو حلقش 🥺نگرانم بمیره ۹۰۰ تومن خریدمش

قبول دارم موافقم شوهرم خریده خیلی دوس داره به خود من باشه نمیخرم

باز اینها خوبه 

تعجبم اینه چرا ما ادما طی این سالها گرایشمون به داشتن سگ زیاد شده تو خونه و کوچه و خیابون وووو

این باز بیشتر ازارم میده

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟
باز اینها خوبه  تعجبم اینه چرا ما ادما طی این سالها گرایشمون به داشتن سگ زیاد شده تو خونه و کو ...

اره اونام گناه دارن

یا گربه ها

بیچاره عروس هلندی رو از امازون گرفتن آوردن تکثیر کردن نامردا

وای بخدا اونا فوری سکته میکنن میمیره گناه داره بهش توضیح بده میترسه میمیره گناه داره  بگو بذ ...

اره خیلی باهاش حرف زدم میگه امیر علی طوطیشو میگیره رو دستش منم میخوام دستی بشه .فقط غذا بخوره نمیره دل نگران اینم پرنده تو خونم بمیره خودم سه تا مرغ عشق دارم دستی نیستن .طوطی دخترم پول جمع کرد که بگیره وگرنه خودمم احساس خوبی ندارم از پرنده تو قفس هرچند که عاشقشونم

اصلا سمت غذا نمیره یه ذره انگشتمو خیس کردم با ابی که فروشنده گفت مولتی بریز توش یکم انگشتمو نوک زد ا ...

فداتشم بزور نده بهش چیزی... ولی احتمالا جفت نبوده؟؟؟ و اینکه وقتی میخواستین بخرینش سر حال بوده توی پرنده فروشی؟ 

و به نطرم اگر میتونی ببرش دامپزشکی گلم گناه داره مطمینن چیزیش شده چه روحی چون خیلیییی عروس هلندیها حساسن... و چه جسمی باشه دکتر بتوبی تشخیص میده.. اگر تهرانی که بهت ادرس بدم دامپزشکی خیلی خوب و یا شماره تلفن بدم که زنگ بزنی مشاوره بگیری ازشون که چکار کنی گلم

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
فداتشم بزور نده بهش چیزی... ولی احتمالا جفت نبوده؟؟؟ و اینکه وقتی میخواستین بخرینش سر حال بوده توی پ ...

میشه لطف کنی شمارشونو بدی ؟

پرنده ی بابام خودشو نمیشوره اصلا پرهاشم خیلی نامرتب 

من میگم ببریمش دکتر 

چون از یه دوره ی افسردگی دراومده طفلی جفتش مرده بوده شروع می‌کنه به پر ریزی و بداخلاقی صاحب قبلیش می‌خواسته همینجوری ولش کنه که بابام قبولش می‌کنه الان خوبه کاملا. جز اون دو تا مورد

فداتشم بزور نده بهش چیزی... ولی احتمالا جفت نبوده؟؟؟ و اینکه وقتی میخواستین بخرینش سر حال بوده توی پ ...

نه جانم تهران نیستم گفت اینا تکن جفت نیستن جفتم داشت گفت باید با هم بخری تک میخوای اینارو بگیر.میترسم بیرون ببرم سرما بخوره .یا بیشتر بهش استرس وارد بشه .

تو قفس نگاش کردم موقع خریدن خیلی سرحال بودو بازی میکرد اومد خونمون رفت تو لک الانم به فروشنده زنگ زدم گفت سه روز طول میکشه غریبی میکنه .

میترسم سینش خالی کنه از نخوردن تلف شه

میشه لطف کنی شمارشونو بدی ؟ پرنده ی بابام خودشو نمیشوره اصلا پرهاشم خیلی نامرتب  من میگم ببری ...

اره گلم اگر تهرانین ببرینش پیش دکتر برهانی کیا کلینیک آوین توی محدوده تجریشه

و برای مشاوره هم جناب صالحی که توی خاوران پرنده فروشی دارن:  9355016434

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
نه جانم تهران نیستم گفت اینا تکن جفت نیستن جفتم داشت گفت باید با هم بخری تک میخوای اینارو بگیر.میترس ...

فداتشم نترس و گشنه بشه میخوره حتما فقط نزدیکش نشین و با شماره ای که گذاشتم برای دوستمون هم میتونین صحبا کنین و از ایشون بپرسین یا به همون کلینیک هم تماس بگیرین مطمینن راهنماییتون میکنن