2777
2789

تازه رفتم تو ماه۷

مسیرش یکساعت کمتره

خودش سن داره ولی بچها ماشین دارن

شوهرمم بارها رفته خونشون یبارم نیومده باهاش

نمیدونم چرا حس میکنم اهمیت نمیدن😕

هیچ مشکلی هم باهم نداشتیم

پسر کوچیکشه ومنم عروس کوچیکه

من یبار ماه سوم رفتم خونشون بعدش ک دیگه تقریبا خونه ام استراحتم بخاطرشرایطم

توقع زیادیه ینی؟

خدایا شکرت🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن 

اگه مشکلی ندارین

شاید نخاسته مزاحمم شه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بیخیالش بابا اومد خوش اومد نیومد سرش سلامت

ب فکر خودتو نینیتو شوهرت باش

و استراحت کن واسه خودت

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
ببخشید سوال بی ربطیه منم ماه ۷ هستم ببخشید این سوالو میپرسم شما وزنتون الان چقدر اضافه شده؟

من ۷ کیلو

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بهتر که نیان بابا    اگه بیان یه حرفی بزنن بیشتر رنجورت کنن خوبه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺