حالم خیلی بده سه روزه تموم کردیم چرا همش امید دارم برگرده از زندگیبردیم دیگه بگید چکار کنم از فکرش دربیام چقدر نامرده یعنی اون انقدر بیخیاله؟چرا پسرا اینجورن چطور میتونن تحمل کنن ما چرا مثل اونا نمیتونیم تحمل کنیم جدایی رو تو این سه روز ۲ وعده غذا نتونستم بخورم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای بابا بیخیال شو از زندگیت لذت ببر .من که یکی رو دارم از عید تا الان بهش نمیزنگم پیام نمیدم خودش زنگم میزنه بیخیال بیخیالم اینجوری بهتره خودتو درگیر و دلبسته کسی نکن
ما چون دو دریچه روبروی هم آگاه ز هر بگو مگوی هم هر روز سلام و پرسش و خنده هر روز قرار روز آینده نه مهر فسون نمود نه ماه جادو کرد نفرین به ... هر چه کرد او کرد اکنون دل من شکسته و خسته است زیرا یکی از دریچه ها بسته است 💔
باور کن هیچکدوم از اینا نمیشه همشو امتحان کردم فقط برا چن ساعت مشغولت میکنه 5 ماهه وضعم همینه
برنگشت؟من قلبم تحمل نمیکنه همین الانم درد میگیره تیر میکشه اصلا باورم نمیشه چقدر پسرا بیخیالن با اینکه از صبح تا شب به من پیام میداد خودش میگفت خیلی دوست دارم انقدر که ابراز علاقه میکرد چطور الان داره زندگیمیکنه
مونده به خودت شاید باورت نشه دوست من سر کات کردن تو بیمارستان بستری شد کم موند کارش به تینارستان برسه پسره با بی رحمی ولش کرد بعد اینکه وابستش کرد بهش گفتم برمیگرده به پات میفته الان بعد چن ماه پسره مث سگ پشیمونه بخاطر دختره داره خودکشی میکنه ولی رفیقم دیگ اندازه مکس بهش ارزش نمیده🤣