2777
2789
عنوان

چکار کنم طرفمو فراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 32 پست
میشه سن هر سه تونو بگی؟😐😅 خواهرت چرا با این دوست شده

من 33خواهرم 37اون 38جفتشون جداشدن از همسراشون باهم تو خیابون اشناشدن زمان من خواهرم متاهل بود زیاد نمیدیدن همدیگرو  منم الان ازدواج کردم برعکس خواهرای دیگم میگن حسودی نمیکنی گفتم نه وقتی خودم شوهر دارم عاشق شوهرمم بی چی حسودی کنم بزار اینا باهم خوش باشن شاید از اول برای هم بودن 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

یارو بعد چندسال زندگی جدا میشه بیخیاله بعد تو برای 7ماه دوستی غذا نمیخوری اخه لعنتی اون اصلا ارزش داره که غذاااا نخوری 😂 برو بخور که بعد پشیمون میشی

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چن سالته؟ این فکرا چیه میکنی بخدا این روابط همش الکیه اون ی مدت واس سرگرمی و خوش گذرونی بات بوده الانم ک کات کردید اصلا براش مهم نیس چون اصلا هدف خاص و مهمی نداشته .. بشین برا خودت درس بخونم ب فکر اینده ات باش ایشالا ب موقعشم با آدمی ک لیاقتتو داشته باشه ازدواج میکنی.. این روابط همش الکیه بابا بزار دختر پخته ای باشی ن اینک با چیزای الکی خودتو مشغول کنی