2777
2789
عنوان

تناسخ (به یاد آوردن زندگی قبلی)

660 بازدید | 72 پست

شما به تناسخ اعتقاد دارید؟

چند وقت پیش تو اینستا کلیپی دیدم که یه پسری از خاطرات زندگی قبلی خودش دائم با پدر و مادرش صحبت میکرده ولی هیچ کس باور نمیکرده، تا اینکه آدرس یه قبری رو میده وقتی میرن اونجا میبینن دقیقا یه نفر با همون اسم و مشخصات اونجاست و اینکه بعد از تحقیقات متوجه میشن نحوه مرگش دقیقا به همون صورتی هست که اون پسر بچه میگفته و جالب اینکه پسر بچه معتقد بوده همون آدمه اما در قالب انسان جدید در زندگی جدید مجدد وارد دنیا شده..‌

تناسخ اعتقاد هندو های گاوپرسته

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم باورش کنم

چوم معتقدم یه زندگی خوب خدا بهم بدهکاره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

امیدوارم تناسخ وجود داشته باشه 

حداقل. اینطوری  شاید عدالت رعایت بشه

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

نهههه اعتقاد ندادم وغلط غلوطه غلطه 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

واسه من هم چنین اتفاقی افتاده 

ولی شاید اتفاقی بوده باشه 

مثلا تو یک خوابی خواب می دیدم فلان شخص تقریبا معروف بودم که تو سن خیلی جوانی فوت کرده 

بعد رفتم در موردش تحقیق کردم دیدم اون دختر هم دقیقاً خصوصیاتژ داشته که من تو خواب داشتم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اینها همش یه باور اشتباه برای کسانی که میخوان به خودشون امید واهی بدن چون اصل تناسخ یعنی تو اینقد می میری و زنده میشی در ابعاد مختلف تا ریتگار بشی و راه درست رو بری پس میگه اگر تو این زندگی گند زدگی به زندگیت غم مخور تو زندگی بعد جبران می کنی 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

فقط هر آنچه در قران جاودان است 

تناسخ رد 

اسی دوست عزیزم دنبالش نرو 

فقط به فکر این باش اومدی این دنیا سفر توشه برا خودت جمع کن ان شالله بعد از ۱۲۰ سال با دست پر بری