2777
2789

قبول دارم بعضی غذاهاش بده

ولی خیلیاشم کیفیت متوسطی داره قابل خوردنه

دخترای ادایی دانشگاه ما انقدر چسی میان و نمیخورن

ک من و دوستم خجالت میکشیم ناهار بخوریم تو سلف

حس اشغال خور بودن بهمون دست میده😂

در حالی که واقعا کیفیتش مطلوبه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تایم داری خودت درست کن واقعا کیفیت عالی نیست اگر تایم نداری از سلف بگیر

خیلی سخته با خودم قابلمه ببرم دانشگاه کیفم سنگین میشه

امتحان کردم

باید ساندویچ ببرم ک اونم له و لورده میشه تا ظهر بدتر از غذای دانشگاه میشه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

هفته ای یکی دوبار از بیرون بخور من دانشگاه نیستم نمی دونم چطوریه 😂

من هفته ای ۲ بار تو دانشگاهم فقط

خب پس بخور دیگه اونم ی تنوع رشتت چیه

فرهنگیان 

چه بخورم چه نخورم پول ناهار ازم کم میشه( ماهی ۳میلیونو ۲۰۰)