2777
2789
عنوان

جواب

102 بازدید | 12 پست

برادرم کلاس دومه 

معلمش سوال داده گفته توی چند سطر بنویس 

اگه کارهایی که به عهده توست گردن نگیری چه اتفاقاتی رخ می‌دهد؟ 

از صبح دارم فکر مینم هیچی که هیچی 

میشه کمک کنید 

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

بنویسه من گردن نگیرم پدر مادرم میگیرن😂

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئولیت پذیر نیستی تو زندگی آسیب میبینی نمیتونی از پس حل مشکلی ک مسببش خودتی بر بیای مسئولیت پذیری یک قدم بزرگه برای ساختن زندگی و از پس مشکلات بر اومدن

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

باعث میشه مسئولیت پذیری رو یاد نگیری و بقیه روت حساب نکنن و کاری تو به تو نسپارن . باعث میشه نتونی چیزهای جدید یاد بگیری و تجربه های جدید کسب کنی ‌. 

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           

مثلا از کارای خونه اتاقشون مرتب نکنه کثیف می مونه وسایل رو زمین می ره تو پاش یا ارایشگاه نره موهاش بلند می شه و نامرتب یا تو خونه بهش مسئولیت نمی دین مثلا تو سفره جمع کردن

گردن بقیه درد میگیره😅

😂

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

مامانم گردن میگیرد😐😂😂

😐😂

بنویس مثل الان که جواب این سوال رو انداختم گردن نی نی سایتی کارامم میندازم گردن یکی😅 چه سوا ...

آخه نمیدونم این چه سوالیه آخه =/

یادمه من مفهوم مسئولیت رو هفتم یاد گرفتم =/