سلام بچه ها. من پارسال برای جهیزیه م فرش میخریدم و تو منطقه ما رسم هست فرش دستبافت میدن و از گرونترین خریدهای جهیزیه حساب میشه. پارسال که رفتیم بخریم خونه مون ۴تا فرش ۶متری نیاز داشت پدرم یه جفت خرید و همسرم هم یه جفت دیگه برداشت اونم بیچاره با کلی قرض اقساطی برداشت که گفت بعدا نمیتونیم پیداکنیم عین اینو. این فرشی که ما برداشتیم کناره هاش دورنگ داشت یکی گلبهی طور و یکی قرمز من گلبهی دوس داشتم چون به مبل هام که کرمیه بیشتر میومد ولی پدر مادر خودم و همسرم و خود همسرم همه گفتن قرمز کناره هاش پررنگ تره قشنگ تره اون یکی رنگش طوریه که آدم حس میکنه کثیفه منم قبول کردم. الان بعداز یه سال که دوماهه عروسی کردیم رفته بودیم برای اتاق هم ازهمون فرش بخریم که گلبهی رو دیدم اونجا همسرم برگشت گفت چرا اونو برنداشتیم پارسال؟ منم گفتم شما که قرمز بیشتر دوس داشتی گفت نه اینم خوبه حس میکنم تحت تاثیر حرف پدرومادر هامون قرار گرفته بود پارسال و از اون روز چون فهمیدم همسرمم اون رنگو دوس داشته دارم دیوونه میشم که چرا گلبهی برنداشتم و فرش هام از چشمم افتاده حس میکنم اصلا به خونه مون نمیاد ولی فعلا به همسرم نگفتم میترسم اگه بگم ناراحت بشه😭😭😭