2777
2789

سلام چندوقته حس میکردم تو سینه م توده زده دیروز رفتم سنوگرافی برام نوشته بود ضایعه هیپواکو با اجزای کلسیفیه به اندازه ۱۵میلی برام بیوپسی هم تجویز کردن 

حالا یعنی سرطان گرفتم خیلی داغونم از دیروز تاحالا نخوابیدم از ناراحتی

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ۸سال پیش بوده

من دکتر نیستم اما برای چندتا از دوستانمون و حتی مامانم مورد مشابه شما بود گفتن که برای خیلی از زنا غده های شیری ممکنه یه جا تجمع کنن و خطری ندارن البته اگه زیر نظر دکتر باشن و درصورت نیاز دارو مصرف بشه

من دکتر نیستم اما برای چندتا از دوستانمون و حتی مامانم مورد مشابه شما بود گفتن که برای خیلی از زنا غ ...

اتفاقا برا من قشنگ زیر نوک سینه توده زده ولی رادیولوژیست منو ترسوند 

دکتر رفتین ؟ باهاش صحبت کردین که این غده چیه؟

نوبت گرفتم پیش فوق تخصص جراحی عمومی ک ببینم ایشون چی تشخیص میدن برا بیوپسی قراره فردا برم

اتفاقا برا من قشنگ زیر نوک سینه توده زده ولی رادیولوژیست منو ترسوند 

ممکنه همون غدد شیریتون باشن رادیولوژیست فقط غده رو متوجه میشه خیلی اطلاعی از نوعش و علتش و اینا نمیشه با یه جراح صحبت کنین