2777
2789
عنوان

بارداری

115 بازدید | 19 پست

سلام 

اگر یک ماه اقدام داشته باشی و چند روز بعد از اقدام علائمی مثل ، درد سینه و لگن و رحم و تخمدان ، سردرد و سرگیجه و تهوع داشته باشی ، عفونت هم نداشته باشی ، اما همون ماه دو روز زودتر از موعد پریود بشی دیگه باردار نیستی ؟

نه احتمالش کمه باشی 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه احتمالش کمه باشی 

مگه احتمال داره ؟ چون من چند روز بعد از پریود هم هنوز همون علائم رو دارم و امروز با بوی غذا بالا اوردم و نتونستم تحمل کنم بوی غذا رو و کاملا بی اشتها شدم … خودم که میگم نمیشه با وجود پریود باردار شد اما چکاب کامل هم دادم و هیچ مشکلی نداشتم 

مگه احتمال داره ؟ چون من چند روز بعد از پریود هم هنوز همون علائم رو دارم و امروز با بوی غذا بال ...

آره من شنیدم بعضی خانما با وجود بارداری پریود هم میشن چند ماه اول. 

ازمایس خون نمیشه بدی

یا نمیدونم بی بی چک تو پریودی میشه زد یا ن

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
مگه احتمال داره ؟ چون من چند روز بعد از پریود هم هنوز همون علائم رو دارم و امروز با بوی غذا بال ...

احتمالش هست عزیزم بعضی ها ماه اولشون و پری میشن

بعضی هاهم حال بدشون از روی تلقینه وباردار نیستن

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
آره من شنیدم بعضی خانما با وجود بارداری پریود هم میشن چند ماه اول.  ازمایس خون نمیشه بدی یا ن ...

الان که سه روزه پریودم تموم شده ، بی بی چک هم زدم منفی شد

الان که سه روزه پریودم تموم شده ، بی بی چک هم زدم منفی شد

آهان پس نیستی 

رابطه پرخطر و بدون جلوگیری نداشتی؟ 

احتمالش هست عزیزم بعضی ها ماه اولشون و پری میشن بعضی هاهم حال بدشون از روی تلقینه وباردار نیستن

اینو مطمئنم تلقین نیست ، چون بیخیال بارداری شده بودم ، امروز رفتم خونه مامانم تا بوی غذا خورد به مشامم حالم بد شد و دیگه سفره که پهن شد نتونستم طاقت بیارم و بالا اوردم و الانم که اومدم خونه خودم حس میکنم تمام تنم بوی غذا میده از خودمم بدم میاد ، اشتها هم اصلا ندارم 

آهان پس نیستی  رابطه پرخطر و بدون جلوگیری نداشتی؟

این ماه نه ، اما ماه پیش توی اوج تخمک گذاریم داشتم که دیگه پریود شدم و ابان تازه سه روز از اتمام پریودیم گذشته

اینو مطمئنم تلقین نیست ، چون بیخیال بارداری شده بودم ، امروز رفتم خونه مامانم تا بوی غذا خورد به مشا ...

احتمال داره باردار باشی مواظب خودت باش 

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
این ماه نه ، اما ماه پیش توی اوج تخمک گذاریم داشتم که دیگه پریود شدم و ابان تازه سه روز از اتمام پری ...

99 درصد نیستی خواهرم