2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 71 پست
ببین جاریت چیکار کرده که بهش بی احترامی نکردن نقطه ضعفشون میدونه 

جاریای منم میرینن به خانواده شوهرم بعد من هوای مادرشوعرم و خواهرشوهر مجردم رو خیلی داشتم فک کن پیرزن خورد زمین لگنش ترک برداشت دوماه غذا میپختم می‌بردم براش خواعزشوهرم کارمنده بعدددددددد چند روز پیش بهم گفتن تو زن زندگی نیستی کلا قطع رابطه کردم باهاشون 

اً

مادر شوهرم عفریته منم همینطور الان ده روزه از دستش اومدم خونه مادرم که دیگه نبینیمشون چون مام مثل شما نزدیکیم شوهرمم همش رفت آمد می‌کنه...خدا خیرشون نده سر دخترش بیاد بحق علی خون کرده ب دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا بارونی که دوره خوبن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
شوهرت قبول کرد ؟؟

بله شوهرم قبول کرد

ماهممون تویه ساختمونیم.باجاریام.من باجاریام خوبم.امامادرشوهرم اصلا چشم نداره منو ببینه‌.دلیلش حمایت مالی پدرم ازماست مثلاخونه میسازه همسرم.پدرم ساپورت مالی میکنه.یاگوشی میخره.یا کای لباس وسیله برای پسرم میخرن چون میدونن الان دستمون تنگه

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
مادر شوهرم عفریته منم همینطور الان ده روزه از دستش اومدم خونه مادرم که دیگه نبینیمشون چون مام مثل شم ...

خوبه خونه مادری داری ک بری

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
جاریای منم میرینن به خانواده شوهرم بعد من هوای مادرشوعرم و خواهرشوهر مجردم رو خیلی داشتم فک کن پیرزن ...

مامانم واسه عموی ناتنی ام زن کرفت با سه تا بچه ی پیردختر زشت بود اخرش همون زنه به مادرم تهمت زد 

تصمیم خوبی گرفتین منم یه سال قطع رابطه کردم راحتم مادرشوهر من به همه چیزم دخالت میکردمن سالی یبار خونه مامانم میرم شهر دوره مادرشوهرم به همسایمون گفته بودهمش ولگردیه زنگ زدم شستمش اخرش گریه کرد دلم خنگ شد

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
بله.دوتادارم یکیش بچه داره اون یکی نه.اونی که نداره اونو میزارن توسرشون.درخونشونوبازنمیکنه ولی دنیاز ...

معموما زن پسر کوچیکتر عزیز تره چون خود بچه کوچیکتر هم عزیز تره بعد بديش اینه اونا هم کمک میدن تو حساس شدن روی شما

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

دوستان باورکنید مادرشوهرم کرونا گرفت.عروس کوچیکش ک عقد بودمثلا اومد کمک.کلا زندگی به کثافت کشیده بود کل خونه بو گرفته بود.یک هفته ی تمام شام ناهارصبحونه گذاشتم برای ماورشوهرم جدا برای اونا جدا.

بعدمن عقد بودم دعواانداخت که چرا تراس خونمو تمیز نکردی ماداشتیم سراین مسله جدامیشدیم.برای اون جاریم تاکمرخم میشد ونمیزاشت حتی ظرف بشوره.من نمیخوام بگم خیلی خوبم اما باورکنید ازادب وشعور خونه داری وقناعت هیچی کم ندارم.همسرمم پشتمه.زیاددعواکرده باهاشون ولی فایده نداشته مثلا به شوهرم گفته بودن چراخونه بنام زنته.

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...