2777
2789

اصلا برای خونه وقت نمیزاره همش میره سرکارتاشب وقتی میاد هرکارمیگم پشت گوش میندازه...

الان دوماهه قراربوده درزای حمومو سیمان بگیره نگرفته سوسک لونه کرده حالا میگم سم بگیر لامپ حموم سوخته یه هفته است عوض نمیکنه😭😭همش پشت گوش میندازه..

چکارکنم بنظرتون؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم خودتم میتونی انجام بدی مشکلی نیس ..لامپ رو برو خودت بخر وصلش کن ...بعد سم یا نفت بگیر بزن درز دیوار ..بپوشون تا اینجاش حله سیمانم اگه داشتی خمیر مانند درست کن  خودت بکش درز دیوار 

خدایا توبساز ....توبسازی قشنگه❤❤❤

شایدواقعاوقت نمیکنه یاخسته است بهش بگوتومردخونه ای دوست دارم اینکاراروتوانجام بدی وگرنه خودمم میتونم همه کاراروبکنم ومنت تورونکشم ولی وقتی یه کاری روتوبرام انجام میدی خیلی خوشحال میشم میفهمم ک بفکرزندگیمون هستی یااینک خودت برومغازه هرچیزی ک لازم داری تهیه کن وکاراتوانجام بده بهش بگوخیلی اذیت شدم تاخریدم ایناروچون اینکارای مرده ومن سررشته ای تواینکاراندارم سختم بودپیداکردن چیزی ک مدنظرم بود.بعدشم هرکسی بیادخونتون میگن چه زن شلخته ای نمیگه دوماهه منتظری تاشوهرت سوسک کش بخره سوسک خونتوبرمیداره وبدترمیشه وبیشترمشکلاتت خودت پیگیرباش منم خیلی ازکاراروخودم انجام میدم ولی تهش یه منتی سرش میذارم

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
اگر سر کار نره چطوری خورد و خوراکتونو دربیاره التماس تفکر

التماس تفکر چیه دیگه باد گرفتین 

کسی اگه بخواد وقت بزاره میتونه اینجور ادمها تنبلن

روزهای تعطیل که میتونه؟؟

شوهر منم صبح تا شب سرکاره اما اینجور کارها رو انجام میده

خداوندا مرا به حال خود رها مكن