2777
2789
عنوان

شوهرم عاشق خواهرزاده هاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 72 پست
فک کن توعاشق خواهرزاده هات باشی وشوهرت در فکر راه جدایی شما لطفا آنچه برای خود میپسندی برای دیگران ب ...

جدیدا تو سایت میخای ریپ بزنی کلی دلهره میگیری نکنه طرف ناراحت شه

حالا ببخشید ریپ میزنم

ولی از نظر من چه آقا چه خانوم اگه همسرش تو زندگیش اولویت نباشه درحال اشتباه هس

الان اولویت شوهر اسی ،باید اسی باشه

اون بچه ها پدر مادر دارن ک بهشون برسه

ولی استارتر ب امید همسرش وارد این زندگی شده

و اگ همسرش اشخاص دیگه ای و اولویت این زندگی قرار بده

ینی بیشتر با بقیه وقت بگذرونه بیشتر با بقیه بگه بخنده بیشتر کنار بقیه باشه تا استارتر درواقع مسئولیت خودش و درست انجام نداده

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم  حالا شما اسم دکترت و بگو

من بعد از يازده بار ميكرو معجزه آسا طبيعي باردار شدم عزيزم 

ولي بخاطر شغلم با مراكز و پزشكان زيادي كار كردم 

تو اين زمينه دكتر سهيلا عارفي و مركز مام جزو بهترينها هستن 

جدیدا تو سایت میخای ریپ بزنی کلی دلهره میگیری نکنه طرف ناراحت شه حالا ببخشید ریپ میزنم ولی از نظر ...

خاهش میکنم ممنون از نظرتون

عزیرانیکه مشکل ناباروری وازدواج دارن درخاست بدین کمکتون میکنم دعام میکنید حتما 🥰
حق داری  من چی بگم که شوهرم انگار عاشق جاریمه و همه کاری براش میکنه و خیلی بهش اهمیت میده ولی ...

منم دقیقا شرایط تورو داشتم. الان اون جاری هرزه داره طلاق میگیره. شوهرم باهام خوب شده ولی دیگه از چشمم افتاده.

محبتشو نمیبینم

خیلی حق داری عزیزم من بر عکس کسایی ک بهت گفتن حسود  واقعا میگم حق داری چون تجربشو،داشتم 

تو نامزدی من فقط گریه میکردم حالم بهم می‌خورد از خواهر زاده شوهرم هربار میرفتیم دیگه منو نگاه نمی‌کرد توجه نمی‌کرد فقط اون ..بالاخره زنم حساسه ما که واسه یخ بچه حسودی نمی‌کنیم رفتار شوهرمون،عداب میده 

ولی الان دیگه تموم شد خداروشکر خودم باردارم 

رفته رفته کم میشه باید صبرکنی،فقط 

بچه خودتم ک بیاد کلا تمومه نگران نباش 

همه داروندارمی دختر نازم👼🌸♥️
منم دقیقا شرایط تورو داشتم. الان اون جاری هرزه داره طلاق میگیره. شوهرم باهام خوب شده ولی دیگه از چشم ...

جاری کثیف منم دستش تا حدودی رو شده و با کمک خانوادش از خونه خودش دزدی کرده و از چشم کل اعضای خانواده افتاده ولی همچنان برای شوهرم عزیزه 

قیافه هم نداره ومن خیلی ازش سرترم  ولی عادتی که داره اینه شوهرم هر چی بگه این هرزه خانم بلند بلند میخنده و باعث شده شوهرم ازش خوشش بیاد

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خیلی حق داری عزیزم من بر عکس کسایی ک بهت گفتن حسود  واقعا میگم حق داری چون تجربشو،داشتم  ...

والا من خودم بچه دارم ولی شوهرم جوری خواهر زادشو دوست داره و باهاشون بازی میکنه که دخترمون شاکیه همیشه که هیچ وقت بابا با من بازی نکرده و اونا رو از من بیشتر دوست داره 

فکر کن عکس تصویر زمینه ی گوشی شوهرم بچه خواهرشه که ۷سالشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
جاری کثیف منم دستش تا حدودی رو شده و با کمک خانوادش از خونه خودش دزدی کرده و از چشم کل اعضای خانواده ...

همشون برن به جهنم.

از همه بدتر شوهرای خودمونن که دنبال این هرزه ها موس موس میکنن.

وگرنه کسی یه هرزه رو به زن نجیب خودش ترجیح نمیده

والا من خودم بچه دارم ولی شوهرم جوری خواهر زادشو دوست داره و باهاشون بازی میکنه که دخترمون شاکیه همی ...

شوهر منم همینطوری بود.

حتی بعد از به دنیا آمدن بچه خودمون.

یبار شستم و پهنش کردم دیگه بعد از اون متعادل شده.

بهش گفتم پس فردا که پیر و از پا افتاده شدی کیارش یه لیوان آب دستت نمی‌ده. تو لیاقت زن و بچه نداشتی باید تا آخر عمر نوکری برادرت و زن و بچشو میکردی.

بعد از این حرفا خیلی بهش برخورد و بهتر شد

شوهر منم همینطوری بود. حتی بعد از به دنیا آمدن بچه خودمون. یبار شستم و پهنش کردم دیگه بعد از اون م ...

چقدر خوب گفتی افرین 

منم فعلا مهمون دارم و فامیلای شوهرم یک‌ماهه خونمون هستن منتظرم برن بزنم به سیم آخر  تو این یکماه هم نذاشتم رابطه داشته باشیم 

میخوام بهش بگم برو با همون که دوسش داری و برات عزیزه رابطه برقرار کن 

والا بخدا.  خدا ازشون نگذره. یک ماه آخه؟

اره یک‌ماهه دقیق  

من که حلالشون نمیکنم زحمتهایی که به اجبار کشیدم